Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjulita wrote:miałam tak samo w dniu testowania weszłam do łazienki, patrzę w lusterko a tu takie wypieki na policzkach jakbym się spaliła na słońcu, cała rozgrzana. Wieczorami z ciekawości mierzyłem temp. i dochodziło do 37,7-37,8
Przyjmę to za dobrą wróżbę
Ale dużo bobasków już 5, a dopiero 5.01 no to jeden na dzień dziewczęta, oby tak dalej! -
lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Mini_Mouse, Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Mandi:)
07 – Emma80
08 – zuzzi
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 5 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:37
Paula_21 lubi tę wiadomość
-
Ale dużo nowych wiadomości
Super, że nowe bobaski oficjalnie dołączają do listy
Tulę te, które czeka kolejny cykl :*
U mnie chyba nic z tego nie będzie. Zero objawów. Aż dziwnie. Poprzednie cykle wyglądały tak, że pomimo średniej temperatury miałam sporo - najwyraźniej urojonych - dolegliwości. A w tym miesiącu tempka ok, za to ciało się totalnie wyciszyło.
Kciukam za następne testujące i wyczekuję jutro jakiejś świątecznej zieleniWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 20:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydiewczyny ktore beda dopiero testowac..bardzo mocno trzymam za Was kciuki..
jak nie wierzylam juz ze kiedykolwiek sie uda.. rok staran i pierwsza ciaza poroniona w 10tc.. pozniej rok przerwy a teraz byl to juz 15ty cykl staran!! poddalam sie! zajelam mysli czyms innym: wyjazdem na swieta do pl, zmiana pracy i innymi.. a potem nawet sie nie zorientowalam ze juz powinnam miec okres.. 3 dni po terminie zrobilam test.. ale i tak bylam pewna ze bedzie negatyw bo miaam bole brzucha jak na @.. a tu niespodzianka.. jakby tego bylo mao dzis zaczelam nowa prace
modle sie tylko zeby tym razem z dzidzia bylo wszystko dobrze..Maandragora, Majaaa, Paula_21, Misi@, Maczek, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
ewe88 wrote:poprosze dzidzke jest kolejny pozytyw 22/01 wizyta u gina
To gatulejszyn i prosimy o zdjęcie testu2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
ewa88 ten strach o kruszynę jest najgorszy...
powtarzam sobie w myślach, że wszystko jest w porządku, że nie ma czym się martwić, nie powodów do zmartwień ale i tak moja podświadomość ma pełne gacie ze strachu
podobno taki strach już nigdy nie minie, że zawsze rodzice martwią się o swoje dzieci
lista pięknie się zapełnia, jutro laski proszę mi tu na zielono sikaćMordeczka, Maandragora lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny potwierdzam ten strach towarzyszy chyba każdej mamie i wcale nie mija..po prostu pojawiają się inne zmartwienia Także głowa do góry grunt to nastawienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:13
Paula_21 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Mocno gratuluje wszystkim mamusiom spokojnych i nudnych ciaz zycze
Ja natomiast odpadam w tym cyklu wiec jesli mozecie to usuncie mnie z terminu testowania.
Trzymam kciuki za pozostale dziewczyny czekajace na II kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:23
-
nick nieaktualnyten strach jest okropny.. staram sie myslec pozytywnie ale i tak sie jakies zle mysli wkradaja.. matwie sie ze jeszcze ponad 2 tygodnie do pierwczego USG.. tak bym chciala juz zobaczyc malenstwo.. ze bije serduszko i ze sie rozwija..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 21:45
Majaaa, Justine M, julita, odrobinacheci, gocha04, monika_89, agnes175 lubią tę wiadomość
-
A co do bety hcg. Dziewczyny w UK nawet nie robią. Lekarze uważają że domowe testy sa 100%. Jeśli miałaś 3 pozytywne to nie robią bety tylko od razu do położnej umawiająPoronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ewa88 no nie umartwiaj się tak na zapas, na pewno jest ok i będzie ok. Takie musisz mieć nastawienie.
Potęga naszej podświadomości jest straszna. Jak moja najlepsza przyjaciółka zaszła to mi się 9 dni okres spóźnił. Chyba jakoś podświadomie 'towarzyszyłam' jej w tej ciąży.
Dlatego najważniejsze to nie gdybać i gerać tylko z góry zakladać że jest wszystko okjulita lubi tę wiadomość
Poronilam....nigdy tego nie zapomnę mimo że udało się zajść w ciążę i urodzić dziewczynke. Skończyła już rok. Ta dziura i smutek w sercu jest i zawsze zostanie po moim aniolku
-
ewe88 wrote:ten strach jest okropny.. staram sie myslec pozytywnie ale i tak sie jakies zle mysli wkradaja.. matwie sie ze jeszcze ponad 2 tygodnie do pierwczego USG.. tak bym chciala juz zobaczyc malenstwo.. ze bije serduszko i ze sie rozwija..
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ewe88 wrote:ten strach jest okropny.. staram sie myslec pozytywnie ale i tak sie jakies zle mysli wkradaja.. matwie sie ze jeszcze ponad 2 tygodnie do pierwczego USG.. tak bym chciala juz zobaczyc malenstwo.. ze bije serduszko i ze sie rozwi
a w którym dokładnie dc idziesz na pierwsze USG?
u mnie będzie wypadać 6+6, czyli też za ponad 2 tyg. i mam wielką nadzieję, że już zobaczę pięknie bijące serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 22:24
-
nick nieaktualny