Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja szyjki nie badam, bo moja metoda obserwacji tego nie przewiduje Poza tym czasem paznokcie mam wyhodowane troszkę dłuższe, poharatam się tam w środku po tej delikatnej tkance i trzeba będzie potem uganiać się z nadżerkami...
W jednym cyklu tylko sprawdzałam z ciekawości, ale stwierdziłam, że nie jest mi to do szczęścia potrzebne
Oceniam tylko czasem orientacyjnie, czy jest wysoko, czy nisko w zalezności od tego, jak bardzo, ekhm... mąż mnie w macicę gniecieMandi :), Lianna, agnes175, Justine M lubią tę wiadomość
-
Kolejna strona, szaleństwo
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:), Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
Maandragora wrote:hahahaha możesz uspokoić męża ,że to promocje się powtarzają ale widać ,że się angażuje ))
Bardzo podoba mi się icandy i ogółem wózki mams&papas ale najpierw będę musiała opchnąć mojego xlandera ktoś, coś?
Xlandery wygodne na wertepach, solidne i pancerne, ale wielkie i ciężkie, czyż nie?
-
nick nieaktualnyzuzzi wrote:Xlandery wygodne na wertepach, solidne i pancerne, ale wielkie i ciężkie, czyż nie?
-
OOo to widzę, ze nie tylko ja juz upatruje lozeczka, wozka i projektuje jakby tu pokój przerobić dla malucha:p
Ja szyjkę mam niby twarda ale jakby trochę miekla, ale jakoś w środku mam ciasniej, pulchniej jak można to tak opisać.Maandragora lubi tę wiadomość
-
Myśle że możesz. Ale moim zdaniem zrób test na poziom witamin w organiźmie. Będziesz wiedzieć czy masz jakieś niedobory i co musisz uzupełnić.
Spoko ja też już wypatrywałam wózka jak i kołyski do smaochodu. Razem z męzem kiedyś zaszliśmy do smyka i tak patrzyliśmy na rzeczy dla dziecka co było przeurocze -
nick nieaktualnyOch boże jak dobrze byłoby już gadać o wózkach mlekach i całej reszcie. ..he buraczki dla dzieci np są takie słodkie mam do nich slabosc;)...a my niestety dalej szyjki śluzy objawy...podły nasz los;)!!
A mąż ma jazdę na całego ja przy nim to zupełnie nic;) -
Mandi :) wrote:Jak ginekolog ci zaleci to wtedy jakieś bierz ja też mam 13dp, ale test chce zrobić w czwartek rano. Masz jakieś śluz jeśli tak to czy dużo?
My mieliśmy jutro zrobić test bo OF tak wyznaczył termin miesiączki, ale nie wytrzymaliśmy
Raczej nie zauważyłam śluzu, ale nie do końca jestem w stanie to ocenić bo mam zwiększone libido i chodzę trochę nakręcona. Zresztą było ostatnio trochę .
Ale czytałam, że większość kobiet ma właśnie śluz.
Co do witamin to na razie przyjmuję Kwas foliowy, Magnez, Witaminę D3 (bo mam niedobór) i siemię lniane. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykama005 wrote:Myśle że możesz. Ale moim zdaniem zrób test na poziom witamin w organiźmie. Będziesz wiedzieć czy masz jakieś niedobory i co musisz uzupełnić.
Spoko ja też już wypatrywałam wózka jak i kołyski do smaochodu. Razem z męzem kiedyś zaszliśmy do smyka i tak patrzyliśmy na rzeczy dla dziecka co było przeurocze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:Marze żeby już też fiksowac;); )
A co do śluzu dużo dziewczyn mówi że mają dużo śluzu wręcz powodzie i to jest taki niby pierwszy dobry objaw; )
Zatem u mnie lipa;)Majaaa lubi tę wiadomość