Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja od dziś zaczynam sobie wkręcać na bogato:)...już znów wózki oglądam i lóżeczka i przemeblowuje w myślach pokój:)...
kłuje mnie strasznie podbrzusze i jajniki ale to zupełnie nic nie oznaczało w moich poprzednich 28 cyklach:)...ba czasem to takie objawy miałam , że dałabym sobie rękę uciąć, że to ciąża...a to tylko mój zawodny mózg:)
choć to 2 cykl z infolickiem i 1 mies z żelem conceive tyle go dawałam ,ze wsumie brakowało tylko żebym go jadła:)..także małe nadzieje mam:)Maandragora, Majaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:), Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:ja od dziś zaczynam sobie wkręcać na bogato:)...już znów wózki oglądam i lóżeczka i przemeblowuje w myślach pokój:)...
kłuje mnie strasznie podbrzusze i jajniki ale to zupełnie nic nie oznaczało w moich poprzednich 28 cyklach:)...ba czasem to takie objawy miałam , że dałabym sobie rękę uciąć, że to ciąża...a to tylko mój zawodny mózg:)
choć to 2 cykl z infolickiem i 1 mies z żelem conceive tyle go dawałam ,ze wsumie brakowało tylko żebym go jadła:)..także małe nadzieje mam:)przyszła mama:) lubi tę wiadomość
-
Mandi :) wrote:Toa a zadam ci głupie pytanie czy badasz szyjkę macicy? Jeśli tak to czy masz ja napuchnieta albo któraś z zafasolkowanych tak ms?
odrobinacheci lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
kama005 wrote:zmierzyłam drugim bo cos mi sie wydawało ze za nisko. zawsze mierze jednym.
A mierzysz w ustach?
Mi czasem wychodzi niższa w ustach, bo nie wiem... spałam chwilę wcześniej z otwartymi ustami albo z nieprzytomności zbyt płytko sobie wcisnęłam termometr pod język.
Ewentualnie bateria może Ci padać. Albo miałaś chłodniej w pokoju, cieńszą piżamkę, albo piłaś alko przed snem...
-
nick nieaktualnyMaandragora wrote:nie jesteś sama ja już nawet mam wybrany wózek dla drugiego dziecka oraz dodatkowo potrzebne rzeczy jak np kosz mojżesza itp Pokój dla 'dziewczynek' tez już mam w myślach urządzony ahh magia wyobraźni...
ee to już mi lepiej:)...ale moja fantazja zawsze mi figle płatała:)...choc nie tak jak mojemu wczoraj doznał olśnienia, że jest promocja to bebilonu kupi a chyba z całą paletę od producenta bo się opłaca...mleko a ja nawet w ciązy nie jestem:)
a jaki wózek upolowałaś?agnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toa wrote:Mandi, Mordeczka - nie nie badałam szyji przez cały cykl, ale od tego 9dpo czuję jakby macina była taka 'rozpulchniona'
Toa lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualnyprzyszła mama:) wrote:ee to już mi lepiej:)...ale moja fantazja zawsze mi figle płatała:)...choc nie tak jak mojemu wczoraj doznał olśnienia, że jest promocja to bebilonu kupi a chyba z całą paletę od producenta bo się opłaca...mleko a ja nawet w ciązy nie jestem:)
a jaki wózek upolowałaś?
Bardzo podoba mi się icandy i ogółem wózki mams&papas ale najpierw będę musiała opchnąć mojego xlandera ktoś, coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2015, 18:20