Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:), Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
nick nieaktualny
-
Fatalnie się czuję, a wstałam o 7 jak Mąż wychodził do pracy. Nagle zrobiłam się ogromnie głodna. Ogólnie byłam pełna energi - może przez ten drugi test bo w końcu zaczęło docierać do mnie, że to nie sen. A teraz jest mi tak niedobrze i zasypiam na siedząco. A miałam poszukać ginekologa i umówić się na wizytę.
-
hej
wpadłam pogratulować nowych GROSZKÓW/Fasolek
Mandi - nie załamuj się. Nie jestem na bieżąco i nie wiem jak długo się staracie ale my walczyliśmy o Nasz CUD prawie 4 lata w między czasie jedną ciążę straciliśmy (a w nią udało się zajść po ponad 2 latach). Najlepiej poszukać dobrego lekarza chociaż wiem, że to graniczy z cudem ale przy staraniach dobry lekarz to już 1/2 sukcesu Powiem Ci tak (może wyda Ci się, że łatwo mi się to teraz mówi bo Nam się udało) warto walczyć do samego końca i się nie poddawać bo jak już się uda ten pierwszy obraz USG gdzie jest serduszko, zarodek on jest niesamowity i warty tej walki
A ogólnie Nam udało się w ostatnim cyklu ze stymulacją CLO (6cs pp) gdzie było tylko chyba z 7 serduszek bo wyszłam z założenia, że jak tak długo się nie udawało to czemu teraz - mimo to ciągle miałam iskierkę nadziei. No i nawet już szukałam klinki która robi IUI u mnie w mieście i jakie sa jej koszta a tutaj spełniło się moje marzenie i udało się "prawie" naturalnie zajść
3mam kciuki za Was i Kochane nie poddawajcie się
Podsyłam pełzaczki
A co do pierwszych objawów ciąży to miałam identyczne jak te zwiastujące @Toa, gocha04, Maczek lubią tę wiadomość
-
Mandi jakie są dzisiejsze odczucia, czujesz się na @?
justyna14 ma racje z tym dobrym lekarzem, najważniejsze jest zdiagnozowanie przyczyny niepowodzeń i ustaleniem odpowiedniego planu działania. W moim przypadku okazało się, że do naturalnej owulacji dochodzi max. 1 w roku, czyli zajście w ciąże bez stymulacji graniczyło z cudem...
przez ostatnie pół roku ginekologa odwiedzałam 3-5 x w miesiącu, monitoring, monitoring i jeszcze raz monitoring, do tego tabletki, zastrzyki co za tym idzie duże wydatki $$$.... ale się udało
kochana Mandi! wiem jak jest ci ciężko, ale nie poddawaj się i nie trać nadzieji, bo każdej się uda