Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandi słyszałam też o przypadkach że organizm było trzeba oczyścić z toksyn i że po tym od razu się zaskakiwało. Poszukaj przyczyny. Pochodź po lekarzach ale się nie poddawaj! Nadzieja umiera ostatnia!
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Toa wrote:julita byłaś już u ginekologa po pozytywnym teście?
w dniu odebrania drugiej bety, spotkałam swego gina na korytarzu, pokazałam wynika, powiedział tylko że są piękne i abym zjawiła się za jakieś 2 tygodnie na USG, także czekam na 20 stycznia to będzie chyba 6+5 tydz., mam nadzieję zobaczyć już bijące
długo się staraliście?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:05
-
julita wrote:w dniu odebrania drugiej bety, spotkałam swego gina na korytarzu, pokazałam wynika, powiedział tylko że są piękne i abym zjawiła się za jakieś 2 tygodnie na USG, także czekam na 20 stycznia to będzie chyba 6+5 tydz., mam nadzieję zobaczyć już bijące
długo się staraliście?
Od ślubu czyli 6 miesięcy. Przestaliśmy się zabezpieczać. Już wcześniej myśleliśmy o dziecku ale mi bardzo zależało aby poczęło się już w rodzinie.
Nie udawało się, więc kupiliśmy termometr i zaczeliśmy mierzyć. To był pierwszy cykl z mierzeniem i się udało.julita lubi tę wiadomość
-
Toa a robiłaś wszystkie badania przed zaczęciem starań?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Mandi :) wrote:Po jakich badaniach udało wam się zajsc w ciążę?
Same badania raczej nie pomagają zajść w ciążę Nie licząc HSG
Chodzi raczej o sprawdzenie czy nie trzeba gdzieś wspomóc organizmu.
-
Mandi - robiłam badania na długo przed staraniami - przez lata brałam tabletki, ale mi akurat pomogły, bo z dwóch jajników o drobnopęcherzykowatej budowie, teraz mam taki tylko jeden, w wynikach wyszła mi za wysoka prolaktyna ale też nie jakaś straszna, więc wzięłam 2 tabletki dostinexu, poza tym mimo mieszczenia się w normie mam nieco za niski progesteron i tsh trochę powyżej 2 - biorę zatem lutkę, a z tsh na razie się wstrzymujemy - biorę omega med optima - jest w nim jod i moja gin mi powiedziała, że nie ma co tego leczyć na razie a suplementacja jodu powinna wystarczyć - chcę teraz męża przebadać żeby nie czekać nie wiadomo na co i nie marnować czasu bo już niestety do 30 dobijam
-
Mandi a który to Twój cykl starań? @ się rozkręciła?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
6-7 dni po owu nic jeszcze nie wyjdzie:(
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Mnie też tym bardziej, że przyszło nam czekać do 19! Widzę, że obie wtedy powinnyśmy testować
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Nikka wrote:Dziewczyny testowałyście po terminie miesiączki czy już kilka np 6-7 dni po owu?
pierwszy raz zatestowałam 14dp, czyli przeddzień spodziewanej @, wyszła druga BARDZO jasna kreska, natomiast 15dp w dniu spodziewanej @ wyszły dwie TŁUSTE, myślę że gdybym zrobił 2-3 dni wcześniej to by nic nie wyszło
-
Kurde...to ja też może zrobię 14dp...bo do 19 nie wytrzymam:P
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Julita, Justyna a ilu dniowe cykle macie?
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Mandi :) wrote:Molcia ja juz się poddałam . Powiedz mi czy robiłaś jakieś badania?
Mandi :) lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6