Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandi bardzo mi przykro! doskonale wiem co czujesz... czuję to samo co miesiąc.. ogromne rozczarowanie! Ale powtarzam sobie że w końcu musi się udać! Teraz mąż będzie badał nasienie a ja szykuje się do laparoskopii. No i ja od września jestem pod stałą kontrolą gina. Powodzenia w nowym cyklu!!
Mandi :) lubi tę wiadomość
-
przyszła mama - i wzajemnie trzymam kciuki, fakt - świeżak ze mnie, ale to też znaczy że dłużej jeszcze mi przyjdzie czekać statystycznie nawet na fasolkę, ale to była moja decyzja więc mogę tylko sobie wyrzucać, że nie zaczęłam wcześniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:48
-
Majaaa wrote:@ miałam 19 grudnia, cykle zawsze jak w zegarku 31-dniowe. Ale niestety odkąd zaczeliśmy się starać wszystko się rozregulowało i tak w listopadzie @ przyszła po 29 dniach, a miesiąc temu czekałam na nią aż 35 dni! Plus taki, że jak w końcu przyszła to 19, czyli wtedy kiedy zawsze przychodziła(18,19 dzień każdego miesiąca). Liczę, że wróciła na dobry tor. Także może zatestuję 17 stycznia....hmmm, czas pokaże;) a jak u Ciebie z cyklami Nikka?
U mnie podobnie, 19 była @ ostre starania od 28.12.-05.01. cykle mam zazwyczaj 30 dniowe, aczkolwiek zdarzają się anomalia i tak w listopadzie miałam 35 Mnie już ciekawość zjada dziś idę do gina potwierdzić czy pęcherzyk pękł bo w 15 dc był duży 25 mm. Jak pękł to są 2 kreski prawdopodobne bo owu na pewno była
Majaa znając mnie na pewno nie wytrzymam do 19
Nikka -
Nikka wrote:U mnie podobnie, 19 była @ ostre starania od 28.12.-05.01. cykle mam zazwyczaj 30 dniowe, aczkolwiek zdarzają się anomalia i tak w listopadzie miałam 35 Mnie już ciekawość zjada dziś idę do gina potwierdzić czy pęcherzyk pękł bo w 15 dc był duży 25 mm. Jak pękł to są 2 kreski prawdopodobne bo owu na pewno była
Majaa znając mnie na pewno nie wytrzymam do 19
O to już coś dzisiaj będziesz wiedzieć, ja wizyta u gina dopiero 12, ale dzisiaj dzwonię, może ktoś zrezygnował i uda mi się dostać jutro:) Mi test owu pokazał dwie kreski 1 stycznia, 2 stycznia już negatywny....zobaczymy co z tego wyjdzie:/ czekam na info, co ginekolog dzisiaj powie!Nikka lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny:) co do badan z tego co wiem to chlamydia -bakteria przez nai nie mozna zajsc w ciaze na necie pisze ze to choroba droga plciowajednak ginekolog kazal misie przebadac bo ja mozna zlapac od jakiegos zapalenia albo na basienie itp a objawowo nie ma. ja tez mam rozne cykle 29-32 dzien:) pomimo @ nie poddaje sie i walcze dalej;)
-
Ja już testów owu nie robię, bo już kilka razy mnie oszukały. Pokazywały że owu jest, my działaliśmy i nic z tego nie wychodziło innym razem nie pokazywały owu a ja zaszłam w ciążę ( niestety nie udało się jej utrzymać ).
Polecam monitoring cyklu, widać czy wszystko odpowiednio rośnie i czy jest pęcherzyk dominujący. Inna sprawa czy pęknie, tego się najbardziej obawiam. Al dziś potwierdzę i dam znak Jak pękł szanse są dużeMajaaa lubi tę wiadomość
Nikka -
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:) @, Mini_Mouse
09 – Justine M, Malinkowe oczekiwanie
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, lauda., odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, Mordeczka, kasiakasia11
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi
19 – Majaaa, Nikka
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 –
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 6 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
Nikka a o której masz gina? Będę trzymać kciuki:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Na razie mam problem żeby umówić się na wizytę u ginekologa. Koniecznie chcę na NFZ i do kobiety. Ale termin na 20 lutego. Przecież będę już prawie w 11 tyg. W innej Przychodni kobieta z rejestracji powiedziała żebym przyszła w którykolwiek dzień, podeszła do którejś ginekolog i poprosiła aby mnie przyjęła. Podobno w takiej sytuacji nie odmawiają.
-
nick nieaktualny
-
Toa wrote:Na razie mam problem żeby umówić się na wizytę u ginekologa. Koniecznie chcę na NFZ i do kobiety. Ale termin na 20 lutego. Przecież będę już prawie w 11 tyg. W innej Przychodni kobieta z rejestracji powiedziała żebym przyszła w którykolwiek dzień, podeszła do którejś ginekolog i poprosiła aby mnie przyjęła. Podobno w takiej sytuacji nie odmawiają.
Ponoć mają obowiązek, ale nie wiem czy to jest respektowane. Powołaj się na to i domagaj wizyty. 11 tc to trochę późno...Toa lubi tę wiadomość
Nikka