Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Toa to spokój i harmonia... WDECH - WYDECH - będzie dobrze
Pewnie przez USG.
Jakby się powtórzyło jedź na IP. Sprawdź gdzie masz najbliższą, w razie "w" będziesz przygotowana i nie będzie stresu.
Mordeczka wrote:Katarzyna mam tak co miesiąc
Myślałam że tylko ja tam mamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 17:35
-
Toa wrote:Katarzyna87:
Krew byla czewrona, wygladala na swieza.
Moze ten sluz ja 'wypchnal'? Bo nagle zrobilo mi sie wlasnie mokro i po podtarciu ta krew. Pojawila sie tylko raz.
Justyss:
USG dopochwowe mialam.
To może przy tym USG coś się lekko skaleczyło w pochwie.
Spokojnie. Obserwuj sytuację, jeśli będzie tego więcej, to lekarz. A na razie to się połóż, zapuść sobie jakąś głupia komedię, czy coś i wyluzuj troszeczkę.
-
Toa wrote:Katarzyna87:
Krew byla czewrona, wygladala na swieza.
Moze ten sluz ja 'wypchnal'? Bo nagle zrobilo mi sie wlasnie mokro i po podtarciu ta krew. Pojawila sie tylko raz.
Justyss:
USG dopochwowe mialam.
spokojnie moze to po badaniu?? ja prawie przy wszystkich badaniach miałam troche krwi. -
nick nieaktualnyhej dziewczynki przepraszam, że ostatnio się nie odzywałam, ale jakoś w ogóle nie chce mi się siedzieć przed laptopem. dziś odebrałam wyniki z bety . wynik 10418,7 mlU/ml z wykresu wynika mi to 5-6 tydzień ciąży. W poniedziałek powtórzę badanie, żeby sprawdzić czy wzrasta. Według Was to dobry wynik ?
Maczek, Lilla My, Katarzyna87, julita, lauda., Nikka, Mandi :), Maandragora, Mimi86 lubią tę wiadomość
-
Lista: Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss
10 – Lianna
11 – majka92, agus3004 @, Katarzyna87, odrobinacheci
12 – Ani86, ania14, Molcia, KochamMisia, Emilia77
13 – karolka22
14 – Kaczorek
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda.
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 –
20 – Kenya, Maandragora
21 - kama005, mana, werni, agnes175
22 – Lilla My
23 – Cigaretta, monika_89
24 – Zajsonek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 –
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 7 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Paula_21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_21 wrote:hej dziewczynki przepraszam, że ostatnio się nie odzywałam, ale jakoś w ogóle nie chce mi się siedzieć przed laptopem. dziś odebrałam wyniki z bety . wynik 10418,7 mlU/ml z wykresu wynika mi to 5-6 tydzień ciąży. W poniedziałek powtórzę badanie, żeby sprawdzić czy wzrasta. Według Was to dobry wynik ?
Nie no...tylko 10 tyś ;p słabizna ;p
W imieniu chyba każdej staraczki - zazdrościmy wynikuPaula_21, Maczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula wynik piękny Justysss gratuluję
Toa nie stresuj się, za wcześnie poszłaś na usg. Dlatego lekarze czasem nie chcą za wcześnie robić robić badania. Na tym etapie głównie beta może wskazać czy ciąża się prawidłowo rozwija. Najlepiej idź do laboratorium zrób badanie i powtórz za 48 h jeśli wzrasta jest ok Jak nie wzrasta ( czego Ci oczywiście nie życzę ) idź do lekarza.
Głowa do góry i bez nerwów bo to dzidzi nie pomożePaula_21 lubi tę wiadomość
Nikka