Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa99 wrote:Mniej czasu i stresowania się do momentu usłyszenia serducha
Ciekawe czy usłyszymy serduszko już w czwartek, pewnie jeszcze za szybko
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
Witam, jestem tu nowa;)
Przeczytałam cały watek, więc jakaś orientację w terenie już zdobyłam;) Mam na imię Asia i staramy sie z mężem o trzeciego maluszka już trzeci cykl. Jeśli zechcecie mnie przyjąć, proszę o wpisanie na 25.Majaaa lubi tę wiadomość
-
Przyszła mama uda się następnym razem nowy cykl nowe nadzieje tak czas szybko płynie to niedługo ja będę testować jak w ogóle będę bo narazie nie wychodzi.
-
nick nieaktualnyno ja też słabo widzę testowanie pod koniec stycznia bo póki co nie będzie miało to sensu bo brak starań w najważniejszym czasie - no jeszcze dzisiejszy dzień może coś przyniesie ... ciągle coś ... albo choroba albo brak czasu ... wrrr już mnie to wkurza bo to będzie oznaczać że tak naprawdę to już trzeci cykl taki z d*py - stracony
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda., Katarzyna87
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – bosa, Evaa @, justyna14, KochamMisia
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 – agnes175
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My
23 – monika_89, ailatan
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466, Emmma
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 9 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okresWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2015, 12:10
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jak Wam mija dzień?
Nikka jesteś gdzieś tu?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
A ja mam dzisiaj doła. Mój M. stracił prace tak po prostu nie wiadomo dlaczego, twierdzi że teraz dopóki on pracy nie znajdzie to nie możemy mieć dziecka. Porażka. Przeraża mnie to wszystko, ta cała chora sytuacja. On jet przybity i ja przez to że siè martwię też. A co jeśli już teraz byłabym w ciąży. Czy by się ucieszył? Tego nie wiem....
-
Kama, wiesz, że jak się wali to wszystko na raz. Takie jest życie. Raz na wozie, raz pod wozem. Musisz go teraz wspierać i mobilizowac do szukania nowej pracy. Pewnie kolejny raz ucierpiało jego ego, wiesz jak to jest z facetami. Póki co nie myśl o tym co by było gdyby:) Jest tu i teraz, niech szuka fajnej pracy, kochajcie się i wszystko się ułoży!
BATTINKA lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Kama lepek do gory, musisz go teraz wspierac i zrozumiec, ze musi sie oswoic z ta mysla i otrzasnac. To jest duzy szok i negatywne zdarzenie dla czlowieka. Na pewno czuje teraz strach przed jutrem, bo tracac prace traci sie poczucie bezpieczenstwa, daj mu troche czasu by mogl to przebolec a pozniej go zmobilizuj i podbuduj jego ego a bedzie dobrze
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Kama, wszystko się ułoży;) przyłączam sie do dziewczyn w kwestii wspierania, ale również nie możesz sie teraz obarczać winą co by było gdyby, bo jeśli coś w Tobie kiełkuje to tylko sie cieszyć, a w ciągu dziewieciu miesięcy praca na pewno się znajdzie;)
Emilia77 lubi tę wiadomość