Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22 @, Ewa99
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda. @, Katarzyna87 @
16 – Bulimulia @, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:) @
17 – bosa, Evaa @, justyna14, KochamMisia @
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 – agnes175
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My
23 – monika_89, ailatan
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *, Asieńka_86
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu, olimama
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466, Emmma, Ralpina
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 9 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jestem ostatnio trochę zapracowana, ale staram się być na bieżąco z wydarzeniami tutaj. Chociaż u mnie 8dpo, to jakoś objawów ciąży brak. Przez ostatnie dwa cykle ciągle mi się wydawało, że mam jakieś objawy, a teraz nic.. może tylko lekko temperatura w górę, ale nie mierzyłam wcześniej, więc nie wiem, jak było poprzednio. Pozdrawiam, gratuluję i trzymam kciuki za testujące!Synek
Cel: 2015 przynajmniej w dwupaku! -
zuzzi wrote:Jak po Pregnylu, to raczej nic nie znaczy...
Ale i tak życzę powodzenia
też kiedyś zrobiłam test po pregnylu i oczywiście też w ramach eksperymentu, to było chyba 8dp i też był cień drugiej kreski, czyli jeszcze miałam lek w organiźmie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny trzymam kciuki za kolejne testujące. Coś ostatnio na liście nie jest za ciekawie więc postarajcie się Co z Ani86 i majka92? Nic nie widnieje przy nich?
MałaMi obiecujący ten wykres. Czuję, że coś z tego będzie!
Kamuś może to "wywalenie" akurat wyjdzie Ci na dobre (czytaj - zielone).Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 19:45
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki, dziś byłam u gin. 5 tydzień, termin na 29 sierpnia. wszystko okey. Tylko mam szereg badań do zrobienia (głównie laboratoryjne) no i mam takie pytanie. Miała któraś z Was na glukozę ? Bo mi nikt nie powiedział i nie wiem czy mam kupić ten roztwór glukozy w aptece ? Czy są też inne sposoby? Bo lekarz nic nie powiedział i później dawałam te skierowania pielęgniarce to też nic nie powiedziała. a ja głupia przypomniało mi się o tym po fakcie ;/
-
Paula_21 wrote:hej dziewczynki, dziś byłam u gin. 5 tydzień, termin na 29 sierpnia. wszystko okey. Tylko mam szereg badań do zrobienia (głównie laboratoryjne) no i mam takie pytanie. Miała któraś z Was na glukozę ? Bo mi nikt nie powiedział i nie wiem czy mam kupić ten roztwór glukozy w aptece ? Czy są też inne sposoby? Bo lekarz nic nie powiedział i później dawałam te skierowania pielęgniarce to też nic nie powiedziała. a ja głupia przypomniało mi się o tym po fakcie ;/
Musisz spytać w laboratorium, do którego się wybierasz, ponieważ niektóre laby zaserwują Ci drinka z własnej glukozy, a inne każą sobie ją przynieść z apteki, więc to zależy.Paula_21 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asienka mam tak samo. Ogólnie dzisiaj mam jakiegoś dola:/ znów mam wrażenie, ze sie nie udalo. Dzisiaj to juz 28dc, to gdyby sie udalo, to chyba powinnam cos czuc prawda? Boje sie, ze jak @ przyjdzie to sie zalamie...ehhh sorki za negatywne fluidy;) oby jutro wrocil optymizm;)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.