Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asieńka_86 wrote:Dziewczyny czy te paskowe 10 naprawde oszukuja?
Tylko własnie są bardzo czułe, i wykrywają bardzo wczesną ciążę, która może się jeszcze ewakuować, stąd często może dojść do zawodu, że się było np.przez parę dni w ciąży i lipa.
Źle się jajeczko zagnieździło i pozostaje smutek, stąd lepiej brać te 25-ki i testować blisko okresu. -
mana wrote:ja więcej 10 nie kupię zawsze starałam się kupować 10 bo myślałam ze są czulsze i szybciej coś pokażą ale po moim wczorajszym eksperymencie więcej ich nie kupię! 25 pokazała mi ładna kreseczkę a 10 nic! w I ciąży też tak było (25 ładną kreseczkę a 10 ledwo ledwo) innym razem pokazywały mi kreseczkę a ciąży nie było ja mam z nimi złe doświadczenia.
Mordeczka trzymam mocno kciuki!!!!!!!!
to może jakieś wadliwe były,
nie dziwię ci się, też bym się wkurzyła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam mnóstwo tych paskowych o czułości 10, bo dodają je jako gratisy do testów owu;) Ale jeden płytkowy o czułości 25 czeka do niedzieli:)
mana lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Asieńka_86 wrote:Maja to mydlisz ze lepiej kupic jeden 25?
Niee póki co spokojnie:) ja mam te paskowe i do nich po prostu nie jestem zbytnio przekonana;) zwłaszcza, że są "za darmo". Jak masz normalny płytkowy to myślę, że powinno być ok:) zresztą ja płytkowy mam pink test, też słyszę o nim negatywne opinie, ale po prostu jak będę w ciązy to prędzej czy później wyjdzie, obojętne na jakim teście będę sprawdzać. Ja chyba zatestuję jutro, jedziemy do znajomych do Wawy, chciałabym już wiedzieć...Myślicie, że w 30dc mogłoby już coś wyjść? Cykle mam zazwyczaj 31 dniowe, poza ostatnim- 35 dni:/
OSZALEĆ MOŻNA:)
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Czesc dziewczyny.
Na wstepie gratuluje wszystkim ciezarowkom i trzymam kciuki za kolejne!
Wpadam zapytac o Ewe99..wlasnie zachwycona weszlam w Jej pamietnik i widze ze ciaza..a tu wpis, ze dzis rano pamietnik zakonczony. Czy ktoras z Was wie co u Niej? Odzywala sie?
Pozdrawiam!werni lubi tę wiadomość