Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama zaznaczyłaś, że 21dc szyjka była zamknięta, nie wiem czemu owu wyznaczyło Ci własnie na ten dzień.
Moim zdaniem owulka była 18dc.
To tylko program, zawsze sama w glowie możesz sobie dodać te 3 dni. Jeśli @ przyszlaby w 11dc (przy normalnej 2 fazie 14 dniowej) - mam oczywiscie nadzieję, że się nie pojawi, ale jeśli jednak by się pokazała, polecam ustawić sobie samemu krechę z owulką tak jak zawsze masz 2 fazę. Na przyszlość program nie będzie wariował -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Mozecie mi wkleić tego ogromnego bobaska !!!!!
Mężu chyba wyczuł moje nerwy i zaczął wypytywać i mimo tego, ze przestałam plamić to w sobotę pojechaliśmy do szpitala. Tam mi zrobili betę i praktycznie od razu był wynik. 32250 Nie mogliśmy w to uwierzyć, cieszyliśmy się jak dwa wariaty. Potem bardzo niemiły Pan, w bardzo niedelikatny sposób, na bardzo starym sprzęcie robił mi USG
Tylko zerknął, stwierdził ze jest ok, serduszka jeszcze nie słychać, początek 6 tygodnia, poród jakoś na początku września. Tyle się dowiedziałam, nawet nie określił mi dokładnie wieku ciąży. Mąż chciał go zwyzywać jak wyszłam z gabinetu, ale udało mi się go powstrzymać Na szczęście w czwartek mam wizytę u mojej gin więc wszystko się wyjaśni.
W szpitalu stwierdzili, ze takie plamienia mogą się zdarzyć na początku ciąży, nie powinnam się martwić, tym bardziej, że wszystko wyglada dobrze. Po prostu macica mogła się oczyszczać z pozostałej krwi jeśli zarodek już więcej nie potrzzebował (? chyba nic nie pomieszałam, chociaż mogę bo cały czas nie mogę w to uwierzyc).
O, a testy przyszły dzisiaj, i na co mi one teraz
A belly wyznacza mi datę porodu w moje urodziny, no nie wierzęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 11:01
przyszła mama:), agatka196, werni, Magda_lena88, Katarzyna87, lauda., julita, Molcia, Majaaa, konwalianka, Emilia77, anja83, justysss, mała.mi, gocha04, agnes175, kmb, agniesja, Maczek, Mimi86, Bąbelek, zonaboba, magda-ck, Paula_21, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyo ewa to super gratulacje!!!! spokojnej ciąży i duzo zdrówka!!!!!
tym że oto sposobem rozpaliłas we mnie cichą nadzieję, ja tez mam dziwne plamienia od kilku dni a @ nie....ale az takie szczeście mnie spotkac nie może.....
trzymajcie się ciepło:):*Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kama005 wrote:Ewa gratulacje!!!!
Jak ustawić ręcznie owulkę na wykresie?
Na swoim wykresie wchodzisz w dzień, w którym Twoim zdaniem była owulka, na dole okienka które Ci się otworzy jest:
"Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone ZMIEŃ"
Klikasz na zmień, program spyta Cię czy na pewno, klikasz TAK i już -
nick nieaktualnywerni wrote:A kiedy ci wypada @? Możesz jeszcze poczekać dla upewnienia
no czekam bo w zasadzie w tym mies zaniedbałam temp, testy owu nie robiłam nic z tych rzeczy...także mogłam mieć @ przedwczoraj, wczoraj, dzis albo jutro cholera wie:) ze mną różnie bywa zawsze inaczej:) -
Ewa gratulacje!
Przyszła mama mocno trzymam kciuki za dwie krechy
Dziewczyny jestem nowa i nie do końca ogarniam te linie ciągle i przerywane. Ktoś mi może to wytłumaczyć?
Of dalej nie wykryło mi ovu choc wg testów na pewno było w niedzielę (a tempka jak stała w miejscu tak praktycznie cały czas stoi). Cały wczorajszy dzień i dziś boli mnie wszystko jak na @. Sama się wkręcam choć nie wierzę żeby udało się tak szybko i żebym zaraz coś poczuła13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
Katarzyna87 wrote:Na swoim wykresie wchodzisz w dzień, w którym Twoim zdaniem była owulka, na dole okienka które Ci się otworzy jest:
"Zaawansowane wykrywanie owulacji jest włączone ZMIEŃ"
Klikasz na zmień, program spyta Cię czy na pewno, klikasz TAK i już
Dokładnie tak jak pisze Kasia. Wrzucam zdjęcie do pomocy, bo też wczoraj tłumaczyłam jednej dziewczynie
http://www.iv.pl/images/44377080269508208248.jpg -
monika_89 wrote:Ewa gratulacje!
Przyszła mama mocno trzymam kciuki za dwie krechy
Dziewczyny jestem nowa i nie do końca ogarniam te linie ciągle i przerywane. Ktoś mi może to wytłumaczyć?
Of dalej nie wykryło mi ovu choc wg testów na pewno było w niedzielę (a tempka jak stała w miejscu tak praktycznie cały czas stoi). Cały wczorajszy dzień i dziś boli mnie wszystko jak na @. Sama się wkręcam choć nie wierzę żeby udało się tak szybko i żebym zaraz coś poczuła
Monia, czarna przerywana kreska oznacza, że sama sobie wyznaczyłaś dzień owulacji. Czerwona ciągła - owulacja pewna wyznaczona przez program, czerwona przerywana - owulacja prawdopodobna wyznaczona przez program.
Więcej informacji znadziejsz tutaj:
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji,9.html#65