Styczniowe Groszki :) (2015)
-
WIADOMOŚĆ
-
julita wrote:to może być nauczką dla nas wszystkich, aby nie iść zbyt wcześnie na wizytę bo lekarz jeszcze nic nie zobaczy i zasugeruje ciążę pozamaciczną...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToa wrote:Julita masz racje - a nie zycze nikumu przechodzic przez to co my od piatku (bo juz wtedy gin zasugerowala podejrzenie ciazy pozamacicznej), a szczegolnie tego co dzisiaj. Straszne uczucie kiedy jestes przekonana, ze bedziesz musiala usunac swoje dzieciatko. Straszne.
Toa cieszę się, że już jesteś spokojniejsza, a pęcherzyk w macicy, odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
Toa wrote:Julita masz racje - a nie zycze nikumu przechodzic przez to co my od piatku (bo juz wtedy gin zasugerowala podejrzenie ciazy pozamacicznej), a szczegolnie tego co dzisiaj. Straszne uczucie kiedy jestes przekonana, ze bedziesz musiala usunac swoje dzieciatko. Straszne.
Doskonale znam to uczucie Serce się kraje. Trzymaj się, leż i odpoczywaj! -
Toa wrote:Boze, dziewczyny jest pecherzyk. W szpitalu przed przyjeciem na oddzial lekarz zrobil mi USG - i zobaczyl pecherzyk i to w macicy. A to co mojej gin najprawdopodobniej wygladalo na ciaze pozamaciczna to cysta na jajniku prawym i pekniete cialko zolte po owulacji. Nie zostawil mnie w szpitalu. Kazal w piatek przyjsc na kontrole bo na razie nie ma zarodka (wydaje mu sie jakby byl juz zalazek), no ale w piatek powinien juz byc wiec trzeba to skontrolowac. Nie ma jeszcze 100% pewnosci, ze nic poza macica sie nie pojawi ale jest nadzieja.
O matko... Zatłukłabym tę lekarkę na miejscu! Nie idź do niej więcej.
Biedactwo, coś Ty się naprzeżywała!
Trzymaj się dzielnie!!! Wspieram!
-
Wszystkie groszki z nami są, no. Chwała Bogu. Na pohybel niedouczonym lekarzom. Więc przeklejam
Oznaczamy tylko pozytywne testy i okres. Więc jak masz negatywa - czekaj na @, wtedy Cię wpiszę
01 – Helen @, julita
02 – tomania2806 @, Asieńka466 @, zonaboba @, gezanew @
03 – Matleena @, Marutka @, agatka196
04 – Paula_21, ewe88
05 – Misi@, Gosiacu @, malgo86 @
06 – Feśka @, Kitaja @, Iwonaa11 @, Toa
07 – Emma80 @
08 – zuzzi @, Mandi:) @, Mini_Mouse@
09 – Justine M @, Malinkowe oczekiwanie @ justysss, agniesja
10 – Lianna @
11 – majka92, agus3004 @, odrobinacheci @
12 – Ani86, ania14 @, Molcia @, Emilia77 @
13 – karolka22
14 – Kaczorek @
15 – ewa81, kasiakasia11, lauda., Katarzyna87
16 – Bulimulia, Emiśka, Mimi86, Mordeczka, przyszła mama:)
17 – bosa, Evaa, justyna14, KochamMisia
18 – mała.mi, Majaaa, Nikka, alicja_
19 – agnes175
20 – Kenya, Maandragora, Zajsonek
21 - kama005, mana, werni,
22 – Lilla My
23 – monika_89, ailatan
24 – Bąbelek
25 – gocha04, kmb, BATTINKA, Kasia *
26 – Basik122
27 –
28 – Gosiacu
29 – hanula
30 – tomania2806, Ballerina
31 – menka, gezanew, Asieńka466, Emmma
http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobrane_1.jpg W styczniu pokazało się już 8 Groszków! http://wrzucaj.net/images/2014/10/07/pobraneUfESK.jpg
Legenda:
test pozytywny
@ okres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2015, 21:08
-
Toa jak przeczytałam to w pracy to serce mi zamarło. Teraz coraz więcej się słyszy o poronieniach i wogóle. Na szczęście jak wróciłam z pracy na forum były już dobre wiadomości. Super, że tak się to skończyło. Nawet nie chcę sobie wyobrażać przez co musieliście przejść. Odpoczywaj i dbaj o siebie a wszystko będzie dobrze. Życzę Ci z całego serca spokoju i dużo zdrowia. I dobrego lekarza 3maj się
-
O matko, dobrze, że niewiele było naprodukowanych stron, bo bym sobie palce obgryzła przez tą niedouczoną, albo z niewyparzonym językiem ginkę. Jakaś szalona kobieta czy o co kaman?
Ale całe szczęście wszystko dobrze. Najwaźniejsze, że jest nadzieja i pęcherzyk z mini zalążkiem. Toa cały czas trzymam kciuki.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
julita wrote:Toa masz zdjęcie USG gdzie lekarz potwierdził fasolkę w macicy? wrzuć! pochwał się
julita lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, tak wpadam pogratulowac zaciazonym i powiedziec Wam ze trzymam kciuki, szegolnie dla Katarzyny87 i Laudy - pamietam wasze przejscia na czerwcu i zycze wam, zeby tym razem sie szybko udalo i maluszki zostaly z wami!
Niech Nowy rok obrodzi w groszkiKatarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Toa wrote:A tamta ginekolog rano nie widziala nic...
Ja bym ją szybko zmieniła na kogoś kompetentnego,bo cięzko będzie Ci teraz mieć do niej zaufanie a nie daj Boże znowu coś przeoczy albo źle zinterpretuje....agatka196 lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Ten, ktory w szpitalu mnie badal jest swietnym lekarzem, ma same dobre opinie, odpowiadal na kazde nasze pytanie, podal zalecenia jak o siebie dbac, co zazywac z witamin, dal wskazowki co robic w razie WU (gdyby wystapilo krwawienie, omdlenie, twardy brzuch i mocny bol). Nawet udzielil odpowiedzi co do porodu - ze w wodzie jest niebezpieczny (bo pytalam czy u mnie bylby mozliwy), ale powiedzial, ze u mnie ze wzgledow zdrowodnych bedzie konieczna cesarka bo nie poradze sobie z porodem naturalnym. Wiec moze na razie uda sie zostac pod jego opieka - chociaz zawsze bylam przeciwna aby isc do faceta ginekologa. A 20 lutego mam wizyte u tej ginekolog, o ktorej Wam wspominalam, ze pracuje w szpitalu w ktorym najprawdopodobniej bym rodzila.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny