Styczniowe mamusie 2014 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Dziewczyny blagam o pomoc... Niedawno ktoras z nas zrobila test i spr po jakims czasie.
Okazalo soe ze byla w ciazy czy nie????????
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:Styczniowe testerki:
1 - Jackie (-), Chanela, liloe, Emalia82
2 - Czarna94 (-),czekaja(-), Asior79 , Eva , respecktme92 , Inessa
3 - oliwia85 (-), Iwka(-),iwo_na , aswalda
4 - mycha28,justysia90 , Paula55 , Joy , b-c
5 -
6 - Sylwia1985 (-), Kaśka(-), olitka (-)
7 - kierzynka (-), yojiona,samira
8 - Eweloka84
9 - paprotka
10 -
11 - Bączek
12 - izabelka04,Japoneczka z Porcelany
13 - Martii, madzianka,verynice
14 - aniulkab86
15 -Madziara, Beata86
16 - Weronnika86, olka25, zoi
17 - Magdzialenka
18 - Naxa
19 - MOI, Nazja
20 - agatasssss, Ania_84, Nishi,blue00,Dorotucha, Katha81
21 -Klif, olka30, wirbażka
22 - Saramago, Natasz82
23 -
24 - Anutka, karolaa
25 - ewelina27, rumburak
26 - Czarnula87,Ania1986
27 - Ciapulinka
28 -Eve, Maleczka, karmelek
29 -
30 - misiaa, Ita
31 - Miśkaa, ewelina25 -
Martii wrote:Madzianka, Verynice,i inne Dziewczynki testujące w okolicach 13.01, jako że testujemy tego samego dnia lub w zbliżonym terminie, to chciałam Was zapytać czy "coś czujecie", wiem, że to nie pora na konkretne ciążowe objawy, ale czy występują u Was np kłucia jajników, jakieś ciągnięcie w brzuchu? U siebie odczuwam ból piersi i szczypanie sutków przy dotyku, otarciu o ubranie(tego wczesniej nie miałam na tak długo przed @), czasami zaboli mnie brzuch jak na @, ale kłucie jajników minęło po owulacji. Coś tam je czuję jak za mocno się wyciągnę. Szyjkę mam nisko, twardą i zamkniętą, a śluz konsystencji budyniu, koloru beżowego, czasami z maleńką domieszką rozciągliwego, ale to zauważyłam raz czy dwa.
Nie mierze tempki, więc opieram się tylko na takich obserwacjach.Jak jest u Was?
WIesz wszystko zalezy od tego kiedy byla owulacja i jak dlugie ma sie cykle. Ja jestem 5 dni po owulacji i boli mnie krzyz, piersi mam nabrzmiale ciezkie i bola po bokach poza tym od czasu do czasu lapie mnie zgaga i czasem czuje raz jednen a raz drugi jajnik jestem zmeczona ale sie nie nakrecam wystarczajaco rozcczarowalam sie w zeszlym miesiacu.
Martii lubi tę wiadomość
-
madzianka wrote:WIesz wszystko zalezy od tego kiedy byla owulacja i jak dlugie ma sie cykle. Ja jestem 5 dni po owulacji i boli mnie krzyz, piersi mam nabrzmiale ciezkie i bola po bokach poza tym od czasu do czasu lapie mnie zgaga i czasem czuje raz jednen a raz drugi jajnik jestem zmeczona ale sie nie nakrecam wystarczajaco rozcczarowalam sie w zeszlym miesiacu.
Oby nasze objawy świadczyły o tym czego pragniemy -
nick nieaktualnyIwka ,nie gniewam się, no a u mnie już zaczęło się plamienie,czyli dużo wcześniej niż zeszłego cyklu po lutce.Teraz w 2 dniu a w zeszłym w 5dniu(@ w 6dniu) ehhh...skończyło się rumakowanie i chyba ten minus jednak mi się należy ale wstawię go jutro dobrze ze bety nie robiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 18:13
Iwka lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Dziękuję madzianka za odpisanie To mamy podobne odczucia. Ja też staram się nie nakręcać, na razie nie idzie najgorzej, ale coś czuję, że im bliżej 13, bede coraz bardziej fiksować
Oby nasze objawy świadczyły o tym czego pragniemy
Ja nie mam żadnych objawów...a dziś 5dpo (( -
Jeszcze nic straconego verynice Zarodek dopiero zagnieżdża się 6-12dpo, więc może objawy przed Tobą. Ja nawet nie wiem w którym dokładnie dniu miałam owulację, u mnie to tak wszytko na oko
A właściwie, to i bez żadnych objawów może pokazać się druga kreseczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 18:21
samira lubi tę wiadomość
-
Martii wrote:Dziękuję madzianka za odpisanie To mamy podobne odczucia. Ja też staram się nie nakręcać, na razie nie idzie najgorzej, ale coś czuję, że im bliżej 13, bede coraz bardziej fiksować
Oby nasze objawy świadczyły o tym czego pragniemy
Staram sie w to wierzyc bo serduszka byly w odpowiednim czasie ale musimy cierpliwie czekac na 13 stycznia.Martii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartii wrote:Samira, ale plamienia o niczym jeszcze nie świadczą, nie zapeszaj tym minusem, a nóż widelec...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 18:29