STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I wylewać się będzie choć nie wszystko bo jeszcze coś tego w środku zostanie. Ja to się zawsze chichoczę jak mi leci (sorki za dosłowność) :)Później ten mój ze mnie się śmieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:22
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No pewnie My nawet jak jesteśmy pokłóceni to na dni płodne zawieszenie broni mój też ostatnio się angażuje, ostatnio spałam już jakoś po 12, a on dopiero się umył, bo miał dużo pracy, przychodzi ,mnie budzi i mówi ,,Dalej robimy małego (i tu nasze nazwisko)"
Dea28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki, co mam wlecieć to wleci, więc nie przejmujcie się że wypływa Naprawdę nie musicie leżeć z nogami w górze, czy też z poduszką pod tyłkiem Ja w naszym szczęśliwym cyklu leciałam od razu do ubikacji, bo denerwowało mnie to wypływanie i mimo wszystko udało się, więc moim zdaniem to są mity
Dea28, rah lubią tę wiadomość
-
Poczytałam i się uśmiałam pozytywnie oczywiście:)
widzę że wszystkie mają problem z wylewaniem:P ja również i jeszcze jak mi leci to się zaczynam śmiać i jeszcze bardziej leci:P
ale nie stosuje metod ze ścianą i świecą bo to i podobno nie pomaga:P
Najlepiej jest się przytulić i spać
Jak tu milo i wesoło:)
agniesja, Lenka@ lubią tę wiadomość
-
Ja też ale kurcze ja zawsze muszę po ♡ lecieć do kibelka siusiu :p wiec staram sie wpuszczać jak najwięcej do środka jak tam laski wszystkie po owulacji juz?u mnie jak zwykle ja swoje a OF swoje. Dałabym glowe ze owu była 15dc bo wtedy jest najczęściej no i wcześniej mialam pozytywne testy i jakies śladowe ilości śluzu rozciągliwego. Mordeczka a skąd to chrapanie?zatoki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 17:25