STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem na etapie poszukiwań dobrego dentysty bo ten do którego chodziłam odszedł na emeryture na szczęście mnie nic nie boli, ale w najbliższym czasie chciałabym gdzieś pójść na przegląd no i zostać tam na stałe
zobaczymy co z tym moim Panem będzie może w końcu sie skusi na dentyste -
Laseczki... 100 STRONA....ale szalejemy
Odnośnie dentysty to mój też jest dobry...i ładnie chodzi
A tak w ogóle to u mnie chyba dziś owulka, bo nawala mnie prawy bok...strasznie ;/
Wszystko się jutro potwierdzi, jeśli skok tempki będzie.
Kochane...zieleńmy się :*
Dea28 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Co tam dziewczynki ? Ja już w domku jeszcze tylko 2 dni i weekend i tydzień urlopiku
Ale Ci dobrze...ja wzięłam dwa dni na święta...
A do tego czasu moja korpo mnie wykończy
O nie! Teraz muszę być wyciszona i zrelaksowana...bo czuję, że się "tam" akcja dzieje
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Dobrze i to jak siora z Irlandii przyjeżdża na 2 tygodnie i chciałabym sobie z nią trochę posiedzieć
To tym bardziej Ci się należy
Mordeczka, a jak tam Twój cykl?
Ale mnie nawala jajo...masakra...chyba się położę ;/
-
A ja czekam jeszcze na ostatnie wyniki dot. przeciwciał.
I jak wszystko wyjdzie ok, to chyba muszę totalnie wyłączyć myślenie...bo inaczej zwariuję...
Dziś joga, już się nie mogę doczekać...
-
Lenka, to na bank owulka!!! Moja też już była - potwierdzona dzisiejszym usg. Czekamy teraz na efekty
Lenka@, Dea28 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Mordeczka wrote:Przynajmniej się trochę zrelaksujesz na tej jodze
Ja to bym nie miała ochoty po 10 godzinach pracy ;/
Ja codziennie w mojej cudnej kropo pracuje ponad 9h...jedynie w piątki krócej
I jakbym się nie ruszyła po pracy i tylko zaległa na łożu to by mnie musieli zbierać hehehe...a tak to po zajęciach czuję się rewelacyjnie :
POLECAM :*
-
Asiula86 wrote:Lenka, to na bank owulka!!! Moja też już była - potwierdzona dzisiejszym usg. Czekamy teraz na efekty
Jutro jak będzie skok...to będę na 100% pewna
Działaliśmy ostro z moim M...także teraz muszę być cierpliwa i zrelaksowana
Cieszę się, że u Ciebie owulkę potwierdzono...niech teraz "chłopaki" działają
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Też bym tak chciała ale po 10 godzinach stania marzy mi się tylko żeby usiąść i porządnie odpocząć
:* Najważniejsze, żeby czuć się zrelaksowanym