STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem na etapie poszukiwań dobrego dentysty bo ten do którego chodziłam odszedł na emeryture na szczęście mnie nic nie boli, ale w najbliższym czasie chciałabym gdzieś pójść na przegląd no i zostać tam na stałe
zobaczymy co z tym moim Panem będzie może w końcu sie skusi na dentyste -
Laseczki... 100 STRONA....ale szalejemy
Odnośnie dentysty to mój też jest dobry...i ładnie chodzi
A tak w ogóle to u mnie chyba dziś owulka, bo nawala mnie prawy bok...strasznie ;/
Wszystko się jutro potwierdzi, jeśli skok tempki będzie.
Kochane...zieleńmy się :*
Dea28 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Co tam dziewczynki ? Ja już w domku jeszcze tylko 2 dni i weekend i tydzień urlopiku
Ale Ci dobrze...ja wzięłam dwa dni na święta...
A do tego czasu moja korpo mnie wykończy
O nie! Teraz muszę być wyciszona i zrelaksowana...bo czuję, że się "tam" akcja dzieje
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Dobrze i to jak siora z Irlandii przyjeżdża na 2 tygodnie i chciałabym sobie z nią trochę posiedzieć
To tym bardziej Ci się należy
Mordeczka, a jak tam Twój cykl?
Ale mnie nawala jajo...masakra...chyba się położę ;/
-
A ja czekam jeszcze na ostatnie wyniki dot. przeciwciał.
I jak wszystko wyjdzie ok, to chyba muszę totalnie wyłączyć myślenie...bo inaczej zwariuję...
Dziś joga, już się nie mogę doczekać...
-
Lenka, to na bank owulka!!! Moja też już była - potwierdzona dzisiejszym usg. Czekamy teraz na efekty
Lenka@, Dea28 lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5 -
Mordeczka wrote:Przynajmniej się trochę zrelaksujesz na tej jodze
Ja to bym nie miała ochoty po 10 godzinach pracy ;/
Ja codziennie w mojej cudnej kropo pracuje ponad 9h...jedynie w piątki krócej
I jakbym się nie ruszyła po pracy i tylko zaległa na łożu to by mnie musieli zbierać hehehe...a tak to po zajęciach czuję się rewelacyjnie :
POLECAM :*
-
Asiula86 wrote:Lenka, to na bank owulka!!! Moja też już była - potwierdzona dzisiejszym usg. Czekamy teraz na efekty
Jutro jak będzie skok...to będę na 100% pewna
Działaliśmy ostro z moim M...także teraz muszę być cierpliwa i zrelaksowana
Cieszę się, że u Ciebie owulkę potwierdzono...niech teraz "chłopaki" działają
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Też bym tak chciała ale po 10 godzinach stania marzy mi się tylko żeby usiąść i porządnie odpocząć
:* Najważniejsze, żeby czuć się zrelaksowanym