STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrys73 wrote:No lasķi mam pracodawce!!ma na imie gabrysia. Ma dwa latka i mieszka 500 metrów ode mnie od jutra zaczynam, pełen sukces :d
Tygrys, super wiadomości! I będziesz miała blisko heheInni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mnie dzieci też uwielbiają...dlatego chcę mieć trójeczkę! A tak z innej beczki laseczki. Pamiętacie o Zakręconej? Miała mieć chyba wizytę 20 marca...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
tygrys73 wrote:Lenka pamiętam i właśnie dziwne, że jej nie ma...Może poszła kupowac wyprawkę
No właśnie, i coś się nie odzywa. Hmmmm, musimy ją jakoś wywołać kochane...bo trzeba serduszko ładnie do listy dopisać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2015, 21:46
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witam Was kochane. Również miłego dnia Wam życzę. Tygrys będzie dobrze!!! A mam jeszcze pytanie. Wiecie może czy da się ręcznie zmienić termin owulki w systemie? Kurczę, bo przesunęło mi na 15dc a jestem pewna, że owu była 14dc...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witam się w poniedziałkowy poranek Z tego co się orientuję to da się samemu wyznaczyć owulację, ale jeżeli masz 100% pewność, czyli potwierdzoną monitoringiem. Ja na Twoim miejscu nie zmieniałabym, tylko zapisała to w notatkach Miłego dnia i powodzenia Tygrysie w nowej pracy Widzę, że tylko ja tu jestem antybachorowa
-
Pogoda bardzo ładna ale u mnie troszkę zimno..
Mi także wydaje się że owu miałam wcześniej niż progonzuje mi ovu ale zobaczymy w tym tygodniu, nie wiem czy cos będzie z tego bo od jutra mąż na delegacji..
a jak u Was długo się staracie ?