STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dzisiaj wstałam, wyszłam z psem, zjadłam śniadania i położyłam się do łóżka. Włączyłam tv, ale nic mi się nie podobało, więc włączyłam film. Film też nie podszedł, więc włączyłam serial Serialu jakoś też mi się nie chciało oglądać, więc wstałam umyłam okno i pojechałam do NFZ załatwić sobie kartę na wyjazd Przy okazji wzięłam dane do logowania do systemu ZIP i będę mogła ich poobserwować i zobaczyć co mi naliczyli przez te wszystkie lata
Co to okien, to prosiłam w sobotę męża, ale jakoś się nie wyrywał Pomalutku może umyję, po jednym dziennie, jak mi się będzie chciało
Mam nadzieję Dea, że to jednak nie przeziębienie. Mnie kilka dni pod rząd bolało gardło i myślałam, że coś się zaczyna. Codziennie piłam ciepłą wodę z cytryną i miodem (polecam, pychotka), herbatkę z sokiem malinowym i ssałam tabletki na gardło Prenalen (bardzo pomocne i specjalne dla kobiet w ciąży i karmiących). Na szczęście przeszło -
We Wrocławiu dziś 20 st w cieniu! Właśnie wróciłam z psem i aż się zgrzałam xD A ten mój głupol chyba też poczuł wiosnę, bo co chwilę się rzucał na ziemię i robił biedronę xD hihi Dzisiaj czeka go kąpielka, bo jest cały w piachu
Ja mam 3 okna balkonowe i jedno normalne w kuchni.. wolę się nie rzucać na ich mycie. Tym bardziej, że gin od razu mówił, że sprzątanie do wysokości wzroku i żadnego mycia okien, o świątecznym wariactwie mam zapomnieć -
Mi nic nie mówi o sprzątaniu na wysokości wzroku, w ogóle nigdy nie słyszałam o czymś takim Czyli odkurzać też nie można? Ja niestety muszę, bo jakbym czekała aż się łaskawie małż zdecyduje, utonęłabym w brudzie Takiego sobie lenia wzięłam, ehhh...
-
Ale Wam dobrze mmmm
Ja też siedziałam pół dnia na dworze właśnie wróciłam do domku zrobiłam z małżem obiad i odpoczywamy
Czuję się m@łpowo ale jeszcze jej nie ma Pewnie za dzień dwa się zjawi albo jeszcze dzisiajGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
agniesja wrote:Mi nic nie mówi o sprzątaniu na wysokości wzroku, w ogóle nigdy nie słyszałam o czymś takim Czyli odkurzać też nie można? Ja niestety muszę, bo jakbym czekała aż się łaskawie małż zdecyduje, utonęłabym w brudzie Takiego sobie lenia wzięłam, ehhh...
Mordeczka - oby nie przyszła Jak tam na urlopie? -
Witam się dziewuszki... Oby małpy się nie pojawiły!! A kysz a kysz!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 18:05
tygrys73 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Rób rób Szkoda, że nie mogę podrzucić Ci mojego, mam jeszcze ze 2 paskowe na zbyciu
Poza tym, jakby któraś z Was potrzebowała, mam do oddania całe opakowanie CLO. Chociaż mam też cichą nadzieję, że żadnej z Was nie przydadzą się już takie specyfiki
Ja niedawno wróciłam do domu z holterem ciśnieniowym na ramieniu. Śmiesznie, jak co 15 min. pompuje, niezależnie od tego co akurat robię Ciekawe, jak to będzie w nocy, ale coś czuję, że się nie wyśpię -
Kawał fazy lutealnej Mordeczka. Ja powyżej 14 juz bym robiła. Ale kochana Ty znasz swoje ciało najlepiej. Kciukam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:03
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
agniesja wrote:Rób rób Szkoda, że nie mogę podrzucić Ci mojego, mam jeszcze ze 2 paskowe na zbyciu
Poza tym, jakby któraś z Was potrzebowała, mam do oddania całe opakowanie CLO. Chociaż mam też cichą nadzieję, że żadnej z Was nie przydadzą się już takie specyfiki
Ja niedawno wróciłam do domu z holterem ciśnieniowym na ramieniu. Śmiesznie, jak co 15 min. pompuje, niezależnie od tego co akurat robię Ciekawe, jak to będzie w nocy, ale coś czuję, że się nie wyśpię
Agniesja, współczuję... miałam już kilka razy - raczej na pewno się nie wyśpisz, chyba, że Ci się odłączy holter niestety ja tak raz miałam...
Trzymam kciuki, żeby wynik był dobry!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0