STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 wrote:Zastanawiam się czy nie odpuścić mierzenia temperatur, wykresu...
Ja to już przerabiałam Nigdy mi się nie udało
Zawsze mnie kusiło, żeby mierzyć...i tak już od pół roku.
Co do fazy lutealnej, moja zazwyczaj trwa 13 dni
Cykle 28-29, no max 30 dniowe.
Owulka zazwyczaj koło 15-16dc.
I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:00
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:tygrys - w poprzednim miałam 14, teraz plamię od 4 dni, ale w sumie nie zaznaczam @, bo odrobina krwi była w sobotę, a teraz cały czas brązowa wydzielina ;/
Moka, trzymam zatem mocno kciuki za tą Twoją brązową wydzielinę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:01
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witajcie Kochane! Zawitałam do Was niedawno i już znikam (przynajmniej na jakiś czas). Byłam dzisiaj na monitoringu cyklu i to już potwierdzone, owulacji nie będzie ;( Muszę trochę odpocząć od OF, od tematu starań, bo zbzikuję. Pojawię się z powrotem w naszym ukochanym miesiącu, oby do tego czasu coś się u mnie zmieniło na lepsze...
Za to za Was Laski trzymam mocno kciuki. Życzę Wam Wesołych Świąt i dwóch kreseczek! :*
-
agniesja wrote:Witajcie Kochane! Zawitałam do Was niedawno i już znikam (przynajmniej na jakiś czas). Byłam dzisiaj na monitoringu cyklu i to już potwierdzone, owulacji nie będzie ;( Muszę trochę odpocząć od OF, od tematu starań, bo zbzikuję. Pojawię się z powrotem w naszym ukochanym miesiącu, oby do tego czasu coś się u mnie zmieniło na lepsze...
Za to za Was Laski trzymam mocno kciuki. Życzę Wam Wesołych Świąt i dwóch kreseczek! :*
Trzymamy kciuki by owulka pojawiła się jak najszybciej :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziękuję dziewczynki za wsparcie, ale nie mam już nadziei. Temperatura leci na łeb na szyję także moja @ się cały czas buja, pewnie dzisiaj uderzy z grubej rury. Wczoraj będąc w piekarni już zmierzałam w stronę apteki, ale zrezygnowałam. To chyba strach przed rozczarowaniem ;/
agniesja - odpocznij i wracaj do nas z wiruskami. Powodzenia i spokoju życzę ;* -
Dziewczyny, a ja jestem od kilku dni jednym wielkim chodzącym kłębkiem nerwów...
Wszystko mnie denerwuje
U mnie decydujące będą dwa ostatnie dni...piątek i sobota.
Mam wrażenie, że jestem tykającą bombą
-
Dobra umawiamy się, że z pierwszym dniem okresu zapominamy o tym cyklu i koniec. Widocznie przełom listopada i grudnia nie był nam pisany. Może będziemy miały nasze wrześniowe dzidziunie. Przed nami święta, zatem chowamy testy, bierzemy folik i pocieszamy się w ramionach facetów. Nowy cykl, nowe...
Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Mój mnie dzisiaj zabrał na jarmark bożonarodzeniowy, poczułam się jak dziecko ) Pierniki z ptasim mleczkiem, wata cukrowa, mnóstwo drewnianych chatek z pysznościami, wieeeelka choinka i grzaniec! ajjj )
Przed Świętami będziemy mieli trochę 'roboty' w łóżku hihi Głowa do góry, cyc do przodu i spinam poślady!Lenka@ lubi tę wiadomość