STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może styczniówki będą miały 'cud Bożego Narodzenia' i jeszcze przed świętami będziemy miały dodatkową 'robotę'
Nie ma co się denerwować, im dłużej się staramy tym bardziej dopracowany będzie nasz mały cud
U mnie znajomi i sąsiedzi przynosili paczki, teraz dokupiłam od siebie to czego uważałam, że jest mało i w piątek zaczynam wszystko pakować -
Moje to chyba będzie dopieszczone, że ho ho
Powiem Wam jedno kochane...NIGDY, ale to NIGDY nie przestanę wierzyć, że kiedyś będę najszczęśliwszą kobietą na świecie.
I tak już wygrałam los...bo mam cudownego mężamoka89, Mordeczka, inezka lubią tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:podpisuję się pod tym rękoma i nogami Ja jestem szczęśliwa u boku mojego męża, ale do pełni szczęścia brakuje nam naszego małego cudu
I właśnie o ten cud warto walczyć kochane :*moka89 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Dziewczyny będzie dobrze prędzej niż myślicie. Przecież za 3 tygodnie jest styczeń a miesiąc, w którym się urodziłyśmy jest najbardziej płodny więc lada moment wszystkie będziemy w ciąży
moka89 lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to bym się popłakałaze szczęścia że w końcu się udało :*
Nie wiem czy testować choć termin @ przypada dopiero 17.12 na razie objawy nadchodzącej @ się chwilowo uspokoiły to i tak nie jestem pewna czy robić ten test..Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Poskakała w łazience Ja to pewnie będę krzyczeć ,,Jestem w ciąży, jestem w ciąży!" Eh, ale w grudniu mi się to już nie zdarzy, zaczyna mnie boleć brzuch na @
Ciebie boli brzuch a mi jajnik zawsze szaleje na nadchodząca @...Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć Laseczki!
U mnie kolejny spadek tempki. Poza tym piersi przestały już tak boleć...czyli małpa lada dzień. Obstawiam sobotę.
Cóż, chyba zdecydowanie prezentu nie będzie ;/
Styczeń, styczeń, styczeń...przygotuj się, bo nadchodzimy
Styczniowce są kiedy najbardziej płodne ??
W STYCZNIU !!!
-
tygrys73 wrote:No Mordeczka jajnik też się nieśmiało odzywa...No cóż, kupić podpaski i czekać na następną owulkę. Moja 25 grudnia podobno!!
Mordeczka lubi tę wiadomość