STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóż dziewczynki...
Dziś zaczęłam 14 cykl starań. Czy mi smutno ? Strasznie...
Jednak nie mnie spotka ten cudowny prezent świąteczny...
Może za bardzo pragnę? Ale jak tu nie pragnąć?
W przyszłym tygodniu wizyta u lekarza.
Zostało mi jedynie HSG, bo wszystko inne ok...
Albo może aż tak psychicznie się blokuję ?
Już sama nie wiem...
Ściskam Was mocno kochane :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:No cóż dziewczynki...
Dziś zaczęłam 14 cykl starań. Czy mi smutno ? Strasznie...
Jednak nie mnie spotka ten cudowny prezent świąteczny...
Może za bardzo pragnę? Ale jak tu nie pragnąć?
W przyszłym tygodniu wizyta u lekarza.
Zostało mi jedynie HSG, bo wszystko inne ok...
Albo może aż tak psychicznie się blokuję ?
Już sama nie wiem...
Ściskam Was mocno kochane :*Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:U mnie już zaczyna boleć brzuch na @...Dziewczynki proszę zalajkujcie moje pytanie odnośnie leku na zwiekszenie śluzu plodnego, chciałabym uzyskać na to odpowiedź doktoraGabrysia 5.02.2016 ❤
Dziękuję kochane za wsparcie :*
Obiecałam sobie, że w tym cyklu odkładam termometr na bok.
Basta! Skoro i tak wiem, kiedy mam owulkę...
Tygrysku, u męża też wszystko ok...
Dlatego tak bardzo to wszystko boli...bo chciałoby się wiedzieć: Dlaczego?
Miłej niedzieli Wam życzę :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Witam Was kochane
Ja cały dzień dzisiaj leniuchuję bo wieczorem idę do pracy na nockę
W środę powinna pojawić się @ ale na razie objawy zniknęły...
Wczoraj wieczorem miałam lekkie mdłości nie wiem od czego..
A co tam u Was. ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Hej dziewczynki! Za mną pracowita sobota, ale jestem mega szczęśliwa - udało nam się przygotować piękną paczkę dla potrzebującej rodziny Najbardziej się cieszę, że 6 letnia dziewczynka dostała ciepłą kurtkę, buty, czapki i rękawiczki no i całą górę zabawek i słodyczy, czego tak na prawdę nie miała. aajj..
Tygrys - a ty już testowałaś? Ładnie u Ciebie wykres wygląda i tempka w górze cały czas
Lenka - ja chyba też nie będę mierzyć, wrzucam na luz, inaczej się nie da ;/ -
No właśnie myślę o tym łańcuszku, miałam zamówiony już u koleżanki, ale jednak na żywo nie wyglądał tak jak na zdjęciu i zrezygnowałam. Chyba jutro skoczę zobaczyć co mają u mnie w sklepach, bo Apart i inne tego typu to pewnie min 150 zł, a ja chcę się zmieścić w skromnych max 80 zł Chyba w takim sklepie, gdzie mają srebro znajdę coś w tym przedziale..
Ja mojemu kupuję wiertarkę! Jak kupiliśmy mieszkanko i trzeba było je wykończyć, to pożyczaliśmy od mojego taty, no ale ile można ;P -
moka89 wrote:No właśnie myślę o tym łańcuszku, miałam zamówiony już u koleżanki, ale jednak na żywo nie wyglądał tak jak na zdjęciu i zrezygnowałam. Chyba jutro skoczę zobaczyć co mają u mnie w sklepach, bo Apart i inne tego typu to pewnie min 150 zł, a ja chcę się zmieścić w skromnych max 80 zł Chyba w takim sklepie, gdzie mają srebro znajdę coś w tym przedziale..
Ja mojemu kupuję wiertarkę! Jak kupiliśmy mieszkanko i trzeba było je wykończyć, to pożyczaliśmy od mojego taty, no ale ile można ;P
Idź do zwykłego jubilera tam na pewno mają tańsze łańcuszki i ładniejsze jednak jak pójdziesz i zobaczysz na żywo to wiesz czego się spodziewać nie to co na zdjęciu.
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Ja na rocznicę kupiłam mężowi zestaw kluczy nasadowych za 300zł więc na Gwiazdkę tylko spodnie z H&M mu kupuję Mam nadzieję, że mu się spodobają. Pomysł z wiertarką popieram! No ja dzisiaj zaczynam nowy cykl, zwiększam dawkę wiesiołka na 4 tabletki , jem gluta z siemienia lnianego i ciągle piję wodę. Jak nie będzie teraz śluzu to się powieszę.