STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Całą walizkę z różnymi narzędziami dostał w zeszłym roku, to jeszcze kilka lat i mu warsztat zrobię haha
Ja odpuszczam ten cykl. Nie mierzę tempki, mniej więcej wiem kiedy będzie owu, więc niech tylko mój w piątek do mnie wróci..
Dziewczynki, trzymam za Was wszystkie kciuki! ŚciskamLenka@ lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Hej dziewczyny :*
Jeszcze 7dni do Świąt a ja jeszcze nie mam prezentów Masakra
Jakoś tu ucichło nikt nic nie piszę
Mordeczka - kupiłam dziś w księgarni (tak się mówi na ten sklep u nas od lat - mają książki, zabawki, srebro..itp.)łańcuszek z zawieszką Prezent dla mamy kompletny
-
Mama mi dzisiaj wróżyła w sumie sprawdzała czy to co powiedziała się sprawdzi
Wróżyła mi z obrączki nalała do połowy szklanki wody i nad tą szklanką trzymała obrączkę zawieszoną na nitce. Pytała się ile będę miała lat jak wyjdę za mąż obrączka stukała o szklankę 22 razy czyli tyle ile miałam lat jak wyszłam za mąż
Mojemu koledze wróżyła 3 lata temu z obrączki na dłoni i wyszło mu że będzie miał bliźniaki po roku czasu urodziły mu się bliźniaki.
Nie wiem czy to się sprawdza ale mówiła mi że jak miała 18 lat to jej babcia wróżyła jej tak samo wyszło jej w kolejności że będzie miała 2 córki syna i córkę i też tak jest
A dzisiaj mi wróżyła ile będę miała dzieci to wyszły mi bliźniaki chłopiec i dziewczynka
Zapytajcie swoich mam może to znająGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Cześć dziewczynki!
Przepraszam, za moją zwłokę w odpisywaniu...ale u mnie przedświąteczny szał już się zaczął...
A najśmieszniejsze jest to, że prezentów jeszcze nie mam...
Ja w tym cyklu odrzuciłam termometr. Będzie co ma być.
Jestem świeżo po wizycie...i wyobraźcie sobie, że wszystko mam jak talala...
Teraz dwa miesiące na stymulacji wspomagającej, a jak nie zaskoczę to badanie drożności...
Czemu tak jest, że w takie dni jak dziś mam ogromną siłę walki, a jak przyłazi małpa to się zawieszam ;/ ?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A co u Was kochane??
Na święta już wszystko przygotowane ?
Mordeczka, jak Twoje oczekiwania na (nie)przyjście małpy ? :*
BTW - nie słyszałam o wróżeniu z obrączki (gratuluję w przyszłości bliźniaków)
Tygrysku, nowy cykl, nowe nadzieje...w końcu to magiczny okres
Może prezent na urodziny nam się dziewczynki trafi ??Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:A co u Was kochane??
Na święta już wszystko przygotowane ?
Mordeczka, jak Twoje oczekiwania na (nie)przyjście małpy ? :*
BTW - nie słyszałam o wróżeniu z obrączki (gratuluję w przyszłości bliźniaków)
Tygrysku, nowy cykl, nowe nadzieje...w końcu to magiczny okres
Może prezent na urodziny nam się dziewczynki trafi ??
Lenka na razie ucichły.
Może będziemy miały wspaniały prezent:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 19:58
Lenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Fajnie mi ten lekarz odpisał ( że wymrażanie nadżerki mogło mi zepsuć gruczoły śluzowe i to zmniejsza szanse na naturalne poczęcie. Super !...
Tygrysku, "mogło" nie znaczy, że "zepsuło"...
Lekarz jakiś mało wrażliwy...
Ludzie to jednak nie mają wyobraźni.
Tulę mocno! Trzeba wierzyć :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Lenka na razie ucichły.
Może będziemy miały wspaniały prezent:)
Mordeczko, to czekamy na obrót spraw u Ciebie :*
Życzę nam wszystkim pięknego prezentu :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:30
-
tygrys73 wrote:No bo właśnie ja widzę, że ten śluz jest tam w środku, głęboko, jest go po prostu mniej niż kiedyś.
Tygrysku, będziesz to jeszcze z jakimś innym lekarzem konsultowała ?
Może warto...
Z własnego doświadczenia wiem, że lekarze się czasem mylą
Wspieram :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 20:36
-
Hejka
@ na razie się nie pokazała żadnych objawów sporadycznie za klują mnie jajniki i na tym koniec.
Byłam dzisiaj na zakupach i nic nie kupilam żadnego prezentu...
A jak tam u Was kochane. ?Lenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs