STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tygrysku - ale przecież nie można czegoś takiego stwierdzić przez internet. Nie ma co się denerwować i stresować na zapas. Są jakieś badania, które mogą to potwierdzić lub wykluczyć?
U mnie przygotowania kuleją. Siedzę sama w mieszkaniu, nikt nie widzi czy coś robię czy nie, więc trochę sprzątnę i leżę na kanapie. Deska z żelazkiem patrzy na mnie od dwóch dni, ale chyba dopiero dziś się zajmę prasowaniem haha. Prezenty skompletowane, dziś kupiłam dla mojego P. i finito. Jeszcze tylko została moja chrześniaczka, ale wymarzyła sobie lalkę za 180 zł (z reklamy tv) jak dla mnie to zdecydowanie za dużo jak za jedną lalkę dla 3 latki -
Pewnie, że za dużo, kup jej inną co siusia i płacze i też będzie zadowolona
Zamierzam to skonsultować z moją ginką- na razie zwiększam dawkę wiesiołka i jem dzielnie siemię. I czekam na koniec@. Dobrze, że przynajmniej cykle mam krótkie. -
Mordeczka wrote:Hejka
@ na razie się nie pokazała żadnych objawów sporadycznie za klują mnie jajniki i na tym koniec.
Byłam dzisiaj na zakupach i nic nie kupilam żadnego prezentu...
A jak tam u Was kochane. ?
Mordeczka, a robiłaś z ciekawości test?Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja jestem w czarnej d...z prezentami
W pracy mam sajgon, więc nadrabiam...bo chcę wziąć urlop od 24.12 włącznie
Na dodatek jestem sama, więc się nawarstwia wszystko...
Dziś humor mam na prawdę niezły mimo wszystko :*
A, i dziś miałam super sen... śniły mi się w końcu upragnione dwie kreski :*
Choć w śnie poczułam jakie to czucie Bardzo wyraźnie...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Nie robiłam bo szczerze powiedziawszy po nocce o 7 rano jechałam od razu na zakupy i poszłam spać po 15 i dopiero teraz wstałam.
Uuuu biedaku :*
To na spokojnie, poczekaj aż się samo wyklaruje :*
Chyba najlepszy jest spokój kochana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 18:52
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka.. biedna ty.. spokojnej kolejnej nocki i odsypiania w dzień, odpoczywaj i rób test! Czekamy z niecierpliwością. Ps kiedy potencjalna @?
Co do prezentu dla małej, w życiu nie dałabym tyle kasy za lalkę. Bez przesady ;/ Podrzucili mi jeszcze jakaś nazwę gry - jeśli jej nie znajdę to po prostu odpuszczam i pojadę z prezentem na urodzinki, bo ma w styczniu tak jak my -
Życzę w takim razie żeby prezenty się udały.
Ja ostatnie podchody z prezentami robie w sobotę
Tak sobie myślałam nad zrobieniem testu wolałbym poczekać do soboty i zrobić go rano bo jednak po nocce nie wiem czy wyjdzieGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs