STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka ja już mam weekend właśnie wróciłam z nocki i nie kładę się spać bo mi się nie chce:)
Dzisiaj przez prawie całą noc jak i do chwili obecnej kłuje mnie jajnik nie jak na @ tylko zawsze tak mam po @ może to jakiś znak że jednak franca nie przyjdzie
nie chce zapeszać ale chciałabym żeby się udało:)Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Jeszcze jej nie ma..
Z reguły mam jak w zegarku może raz czy dwa razy mi się zdarzyło że spóźniła się o jeden dzień a tu już dwa dni. Jutro rano robię test jak nie przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 10:23
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Mordeczka wrote:No i kolejne serduszko z ciężkim bólem dodaję.
@ przyszła i testowanie odkładam na rok 2015!
Wiecie co? Nie ma tego złego.. przynajmniej możemy jeść te wszystkie świąteczne pyszności, a nie siedzieć w uścisku z kibelkiem ;p -
moka89 wrote:głupia @ no ale... przynajmniej w styczniu będziemy wszystkie razem szaleć głowa do góry i odpoczywaj po pracy...
Wiecie co? Nie ma tego złego.. przynajmniej możemy jeść te wszystkie świąteczne pyszności, a nie siedzieć w uścisku z kibelkiem ;pGabrysia 5.02.2016 ❤
Cześć dziewczynki !
U mnie przygotowania do świąt pełną parą.
Już nawet choinkę ubrałam! Cudna jest
A Wy jak tam ?
Jak na razie 3mam się zgodnie z planem.
Zero mierzenia tempki, zero stresu i nakręcania.
Wiem tylko, że w okres "świąteczny" można by coś podziałać
A w poniedziałek wizyta. Monitoring i zobaczymy jak moje jajniczki zareagowały na clo...
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka - mi zostało mycie podłóg, ale mając psa zostawiam to na ostatnią chwilę, do tego działania kuchenne także we wtorek będę Magdą Gesler
Wczoraj upolowaliśmy choinkę i jest pięknie Prezenty zapakowane już czekają pod choinką Szkoda tylko, że nie ma śniegu ;/
Co do twojego planu, to mój wygląda tak samo. Idzie mi całkiem nieźle. Termometr leży obok łóżka, budzik dzwoni o różnych porach, śluzu nie da się nie zauważyć także mam zielone światło i ochotę, więc wszystko w normie
Powodzenia w poniedziałek! Trzymam kciukiLenka@ lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:U mnie już się kończy.
Tak mi dzisiaj zimno mam dreszcze chyba jakieś chorubsko mnie bierze i do tego ból głowy od 5 rano:(