STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka, zdrówka życzę...a pozostałym owocnych staranek w święta
U mnie monitoring pokazał 3 cudne pęcherzyki (dwa na prawym i jeden na lewym jajniku). Stymulację znoszę ponoć dobrze
Jutro czeka mnie zastrzyk na pęknięcie...a od wigilii staranka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 16:53
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Lenka@ wrote:Mordeczka, zdrówka życzę...a pozostałym owocnych staranek w święta
U mnie monitoring pokazał 3 cudne pęcherzyki (dwa na prawym i jeden na lewym jajniku). Stymulację znoszę ponoć dobrze
Jutro czeka mnie zastrzyk na pęknięcie...a od wigilii starankaLenka@ lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka, będziemy działać "ile wlezie"
Choć lekarz powiedział, że wystarczy jeden porządny strzał...
Aaaaahhh, piekę sernik z białą czekoladą...
Ciekawa jestem co wyjdzie I czy w ogóle coś wyjdzie
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
moka89 wrote:Lenka - coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...lalla
lalala la la lalala la la....
Coraz bliżej święta...
I jak tu się nie nakręcać jak to taki magiczny czas
Byłoby chyba magiczne dziecko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:56
-
Ja tam czekam na swój najbardziej trafiony prezent urodzinowy Ciekawe czy mój mężczyzna trafi w sedno hihi
Ja jutro lecę na szybkie ostatnie zakupy do biedry (to co potrzebne na świeżo)jakieś wędlinki, później jadę do mamy i zaczynam działać w kuchni. Wyszperałam w necie przepis na piernik przekładany powidłami i sernik z masą makową no i przepyszna kostka cappuccino z 'moje wypieki' -
tygrys73 wrote:U mnie też prezenty stoją po choinką. Ale nastrój okropny bo się poklocilam z mężem i na razie stoi na tym ze święta spędzimy oddzielnie. On tak zadecydował
-
Bardzo niemiła. Ale tak to jest jak stary facet zachowuje się jak dziecko. Czuje się zrezygnowana, gdy wiem jakie on ma priorytety. Mam powoli wszystkiego dość. Zajęłam się robotą żeby nie myśleć. Także w tym cyklu dni płodne pewnie pójdą się je**ć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 20:46
-
tygrys73 wrote:Bardzo niemiła. Ale tak to jest jak stary facet zachowuje się jak dziecko. Czuje się zrezygnowana, gdy wiem jakie on ma priorytety. Mam powoli wszystkiego dość. Zajęłam się robotą żeby nie myśleć. Także w tym cyklu dni płodne pewnie pójdą się je**ć.
ale tak czasami bywa z tymi naszymi facetami..
spróbować można jeszcze nic nie jest chyba stracone?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Ja rano próbowałam to on nie chciał, teraz mi sugeruje żebym do niego pojechała. Chyba ma nierówno pod kopułą, albo on przyjedzie albo wcale się nie zobaczymy. Nie dam sobą manipulować. Hej kupujecie abonament? bo szkoda mi kasy trochę, zastanawiam sę czy warto
-
tygrys73 wrote:Ja rano próbowałam to on nie chciał, teraz mi sugeruje żebym do niego pojechała. Chyba ma nierówno pod kopułą, albo on przyjedzie albo wcale się nie zobaczymy. Nie dam sobą manipulować. Hej kupujecie abonament? bo szkoda mi kasy trochę, zastanawiam sę czy warto
Ja wykupuję na rok za 60złGabrysia 5.02.2016 ❤
Dziewczynki moje kochane ! :*
W nadchodzące Święta Bożego Narodzenia i Nowy Rok 2o15 składam Wam najserdeczniejsze życzenia zdrowia szczęścia pomyślności spełnienia najskrytszych marzeń i tego czego najbardziej pragniemy czyli II kreseczek :* Życzę Ja Mordeczka i Mój P :*moka89 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs