STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzeba było od razu mówić, że chcą wycieczkę objazdową autem.. Poza tym po co porównywać jedno do drugiego? A tak wszyscy gadali, że oni chcą tu pojechać i tam, że nie będą siedzieć w domu..
Ja z domu wyniosłam (i bardzo to cenię i lubię), że czas świąt to czas spędzony z rodziną, jedzenie, spacer, rozmowy przy stole.. -
ZakręconaOna wrote:Hej, czy Ja mogę do Was dołączyć ? Urodziłam się 8 stycznia. Mam nadzieje tak samo jak i Wy, że w styczniu juz urodziny będą obchodzone z maleństwem w brzuszku, w wiedzy czy nie wiedzy hehe. Pozdrawiam
Oczywiście że możesz do Nas dołączyć
Serdecznie witamy :*ZakręconaOna lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Hej, czy Ja mogę do Was dołączyć ? Urodziłam się 8 stycznia. Mam nadzieje tak samo jak i Wy, że w styczniu juz urodziny będą obchodzone z maleństwem w brzuszku, w wiedzy czy nie wiedzy hehe. Pozdrawiam
Witamy ZakręconaOna
Opowiedz nam coś o sobie
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
W STYCZNIU URODZONE: !!!
tygrys73
Asiula86
Buziulka
Mordeczka
Lenka@
polska_dziewczyna
bosa
moka89
Iwonaa11
futuremama
rah
agniesja
Another
inezka
Truskaffeczka
ZakręconaOna
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Moka, każdej z nas by było smutno :*
A teście...to faktycznie temat rzeka....
Tak poza tym, poszłam spontanicznie na szoping
I zgadnijcie? Obkupiłam się jak szalona...
Mała rzecz, a cieszy...