STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moka89 chyba nie mógł Ci zrobić milszej niespodzianki na pocieszenie
Mój też mnie dzisiaj pocieszył, pierwszy raz napisał mi, że teraz na serio chce dzidziusia i czuje, że złamie zasady w rodzinie (u niego same chłopaki) i zrobi mi córeczkę Niby nic, a tak fajnie się poczułam.
Mordeczka czekamy na początek następnego cyklu i następną owulkę, Będzie dobrze! -
Przykro mi, że kolejne serduszko będę musiała wrzucić do suwaczka.
I kolejne...i kolejne...i kolejne...
Jak niekończąca się opowieść.
Moje życie ostatnio sprowadza się od wizyty do wizyty...
Obłęd.
Nie lubię siebie w takich dniach jak dziś.
A jak Wy się dziś czujecie kochane :* ?
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Ja niestety też będę musiała dodać serduszko...
Ja czuję się dzisiaj do bani
Gdy poczuję lekki ból jajników to już wiem że jest po zamiatane wiem że dostanę @ ale w głębi duszy chciałabym żeby wredoty nie było:(Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Ja całkiem spoko, wiesz co może zrezygnuj z tych serduszek? Nie denerwują Cię? Ja wolę swoich nie zaznaczać
Serduszka mnie nie denerwują. Przypominają mi raczej, jak ciężko pracuję i jak bardzo pragnę :* :*
Tygrysku, widzę, że u Ciebie tempka lekko odbiła :*
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Mordeczka wrote:Ja niestety też będę musiała dodać serduszko...
Ja czuję się dzisiaj do bani
Gdy poczuję lekki ból jajników to już wiem że jest po zamiatane wiem że dostanę @ ale w głębi duszy chciałabym żeby wredoty nie było:(
Mordeczko, skąd ja to znam...
Którego masz dostać planowo wredotę ?
-
Mordeczka wrote:@ mam zawsze jak w zegarku 17.12 powinnam mieć
To jeszcze masz tydzień czasu.
Ja myślę, że max w niedzielę powinnam dostać.
Jutro tak jak obiecałam (11dc) podeślę link do wykresu.
Może jeszcze franca odbije...ehhh, głupia ja :*
-
Lenko, Tygrysku - u Was jeszcze nie wszystko stracone! Wykresy wyglądają ładnie, więc głowa do góry Trzymam kciuki.
Co do dzisiejszego samopoczucia? Hmm właśnie zrobiliśmy zakupy do naszej szlachetnej paczki i jestem zadowolona. Za to wczoraj wieczorem myślałam, że umrę, tak mnie bolało..;(Lenka@ lubi tę wiadomość
-
Ehh, moka...ten dzisiejszy spadek chyba już wszystko przesądził.
Choć na prawdę, w tym cyklu tempka utrzymywała się na prawdę ładnie...
Szlachetna paczka. Super sprawa
My do jutra zbieramyy fundusze, a potem zakupy dla konkretnej rodziny.