STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniesja wrote:Wiem, jest straszny i nie wiem co mam z nim zrobićGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
To ja mam laseczki chyba farta. Mam na prawdę dobry egzemplarz w domu...chociaż to mi się udało. Aniu, cieszę się, że już po zabiegu. Wracaj do zdrowia.Anka83 lubi tę wiadomość
Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
A ja spać nie mogłam minionej nocy bez mojego P. Budziłam się co 2-3h ;/ Napisałam mu rano sms i on też nie mógł spać
Lenka - mi też się trafił fajny egzemplarz W sumie się nie kłócimy, jeśli już to on powala mi wylać swoje żale, przyjmuje wszystko na klatę ;PLenka@ lubi tę wiadomość
-
Ja mam wrażenie, że się jeszcze bardziej zbliżyliśmy do siebie podczas starań o dziecko. Na prawdę nie mam na co narzekać. A tak poza tym, to ciężki dzień w pracy, byle do piątku a potem przedłużony urlop. Dziś mam wrażenie, że mam wrażliwe sutki... Mój organizm płata mi figle w tym cyklu...Inni szukają cudu całe życie w prozaicznych rzeczach...ja wolałam je stworzyć z prawdziwej miłości...
-
Anka zazdroszczę, ja do piątku włącznie. Hmm co do męża to egzemplarz mam taki sobie, kiedyś był lepszy. Ogólnie jest bardzo nerwowy i jak jest na coś zły to wyżywa się na wszystkich(przede wszystkim na mnie) a tego w ludziach nie znoszę. I klnie na mnie, a to juz w ogóle dno.
-
tygrys73 wrote:Coś Asiuli ni ma....czyzby była po pozytywnym teście, ale się jeszcze nie chce objawić?? ściskam ściskam kciuki za nasze dwie kobietki, u ktÓrych NADAL NIE MA @ !
Jestem, ale jakoś weny nie mam i trochę zalatana jestem. Nie byłam na becie, spokojnie!
Jak jutro rano mnie nie zaleje, to chyba jednak pójdę na betę, dla świętego spokoju, bo w czwartek kontrola u lekarzaSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up -
A gardło coraz bardziej boli
Ale temperatury nie mam. Dobra, już nie gderam i Wam nie przeszkadzam. Mam nadzieję, że jutro albo na dniach uda mi się wstrzelić tu w tematy
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo gorąco!!!!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
6 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up