X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
Odpowiedz

STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)

Oceń ten wątek:
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczko, a jak wygląda u Ciebie ten codzienny rytuał przykładania plastrów? :D Nie mogę sobie tego zobrazować :P

Do mnie też pisał mój były jak byłam już ze swoim obecnym. Pisał, że z nikim nie układa mu się, bo cały czas myśli o mnie. Ale to ja go zostawiłam, więc nie chciałam do niego wracać. Widziałam na fb, że żeni się w tym roku, więc w końcu kogoś znalazł ;) Moja rodzina bardzo go nie lubiła i brat zapytał, "co to za jedna chciała takiego lenia?" :P

Przykro mi Asiula, że wredota przylazła :( ale to dopiero pierwsza inseminacja, więc kolejna na pewno się powiedzie :) A jak to jest z opłatą? Za każdą koleją musicie płacić, czy w pakiecie jest kilka zabiegów?

Miłego dnia dziewczynki! U mnie biało za oknem i zimno brrrr :(

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczynki:)
    U mnie pogoda paskudna,
    temp u mnie spada wiec @ niebawem....
    Niech już przychodzi bo chce dalej próbować...

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki u mnie na szczęście jak na razie słoneczko świeci, ale jest zimno...
    U mnie 17 dzień cyklu i nadal brak owulacji :(

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki:-) Ja też się witam w ten piątkowy, zimny poranek:-) Ja w tym cyklu nic nie mierze, nie obserwuje, @ ma przyjsc jakoś w przyszłym tygodniu, wiec zobaczymy co będzie :->

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna, a iludniowe masz zazwyczaj cykle? Regularne?

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka83 wrote:
    Cześć kobitki:-) Ja też się witam w ten piątkowy, zimny poranek:-) Ja w tym cyklu nic nie mierze, nie obserwuje, @ ma przyjsc jakoś w przyszłym tygodniu, wiec zobaczymy co będzie :->

Ja zastanawiam sie na takim rozwiazanie w nastepnym cyklu ...aby nic nie mierzyc.. może będzie wiekszy spontan. ale nie wiem jeszxze

Nigdy nie wmawiaj sobie, że nie dasz rady, wiara w siebie to podstawa osiągnięcia sukcesu!!
    17u9i09kie6sdzrt.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmuchawiec wrote:
    Ja zastanawiam sie na takim rozwiazanie w nastepnym cyklu ...aby nic nie mierzyc.. może będzie wiekszy spontan. ale nie wiem jeszxze
    U mnie jakos tak samo wyszło. Przynajmniej teraz nie patrzę cały czas na wykres i na temperaturę. Ale nie ukrywam, że mam nadzieje że w tym cyklu się uda:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Dea28 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczynki, ja siedze tworze liste zakupów i zaraz trzeba się zebrać coś kupić, potem zrobie sałatke a jutro cosik upieke :P

no właśnie po czasie byli nasi uświadomili jakie fajne babki stracili ;)

bfarxzdvl5a95qct.pngatdcj44jjj39fx4a.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka83 wrote:
    U mnie jakos tak samo wyszło. Przynajmniej teraz nie patrzę cały czas na wykres i na temperaturę. Ale nie ukrywam, że mam nadzieje że w tym cyklu się uda:-)

to kiedy testujesz??

17u9i09kie6sdzrt.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że sobota, niedziela za tydzień:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh, ja też muszę jechać na zakupy, ale mi się nie chce :( Wczoraj wymyśliłam, że upiekę ciasto marchewkowo-dyniowe, bo mam sporo zamrożonej dyni i to jedyne ciasto, które mi wychodzi :P Tygrysku, daj wypróbowany przepis na jakieś ciasto, które zawsze wychodzi i nie trzeba się przy nim narobić :D Najlepiej jakieś z czekoladą :P

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Anka83 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już zakupy zrobiłam, jeszcze tylko wyślę męża po kilka ostatnich rzeczy:-> I mam w planach upiec babeczki:-)

km5sdf9hy0ig5cgk.png
    mhsv3e5eyxpv2hl6.png
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniesja wrote:
    Blondyna, a iludniowe masz zazwyczaj cykle? Regularne?

miałam cykle regularne 29-30 dni choć ostatni cykl był bardzo długi 37 dni owulacja raczej była(sugerując się testami)18 dnia cyklu.

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha agniesja troche problem bo ja wole te ambitniejsze :p ale dobra jak przyjde do domu to cos skonbinuje dla ciebie :))

agniesja lubi tę wiadomość

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • agniesja Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondyna0 wrote:
    miałam cykle regularne 29-30 dni choć ostatni cykl był bardzo długi 37 dni owulacja raczej była(sugerując się testami)18 dnia cyklu.
    Ja przy cyklu np. 34-dniowym owulację miałam w 23 dniu, ale moja faza lutealna trwała przy tym 11 dni. Jeszcze nie wszystko stracone, nie stresuj się :)

w57v3e3k8e2cqbjo.png
    qb3ck6nllq2i9no0.png
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja fazę lutealną miałam zawsze 14 dniową chodź po ostatnim cyklu już sama w to zwątpiłam...
    Ale nie ma się co poddawać może w przyszłym cyklu z CLO się uda!

agniesja lubi tę wiadomość

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czasem robie albo same dyniowe albo marchewkowe , polecam też ciasto ze szpinakiem!!
    Nie pamietam czy to ten przepis z ktorego ja korzystam ale jest pyszne i nie trudne.

http://www.wielkiezarcie.com/recipe107714.html

17u9i09kie6sdzrt.png
  • Blondyna0 Przyjaciółka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciasto marchewkowe osobiście też robię, ale dyniowego ani ze szpinakiem nigdy nie robiłam.

Nasz cud <3
    f2w33e3kd3841sst.png

65vqu6bdiwbgmdom.png
  • tygrys73 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoo laski co wy jecie ;D ale zdrowo :P u mnie to ciasto musi mieć biszkopt nasączony kawą i wódką, najlepiej ciemny i przełożony ze trzy razy kremami i masami, a na wierzch posypki, czekolada i inne cuda :D

Marcelek <3
    30c3b21b0f.png
    e93ba11571.png
  • dmuchawiec Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tygrys73 wrote:
    Łoo laski co wy jecie ;D ale zdrowo :P u mnie to ciasto musi mieć biszkopt nasączony kawą i wódką, najlepiej ciemny i przełożony ze trzy razy kremami i masami, a na wierzch posypki, czekolada i inne cuda :D

Takie cuda to ja jadam raz na jakis czas bardz bardzo rzadko, nie jestem jakos fanką słodyczy, no chyba ze rafaello i kinder schoko bons, bo proponowane przez Ciebie to mega kaloryczne:)

17u9i09kie6sdzrt.png
‹‹ 140 141 142 143 144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ