STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko, a jak wygląda u Ciebie ten codzienny rytuał przykładania plastrów? Nie mogę sobie tego zobrazować
Do mnie też pisał mój były jak byłam już ze swoim obecnym. Pisał, że z nikim nie układa mu się, bo cały czas myśli o mnie. Ale to ja go zostawiłam, więc nie chciałam do niego wracać. Widziałam na fb, że żeni się w tym roku, więc w końcu kogoś znalazł Moja rodzina bardzo go nie lubiła i brat zapytał, "co to za jedna chciała takiego lenia?"
Przykro mi Asiula, że wredota przylazła ale to dopiero pierwsza inseminacja, więc kolejna na pewno się powiedzie A jak to jest z opłatą? Za każdą koleją musicie płacić, czy w pakiecie jest kilka zabiegów?
Miłego dnia dziewczynki! U mnie biało za oknem i zimno brrrr -
Anka83 wrote:Cześć kobitki:-) Ja też się witam w ten piątkowy, zimny poranek:-) Ja w tym cyklu nic nie mierze, nie obserwuje, @ ma przyjsc jakoś w przyszłym tygodniu, wiec zobaczymy co będzie :->
Ja zastanawiam sie na takim rozwiazanie w nastepnym cyklu ...aby nic nie mierzyc.. może będzie wiekszy spontan. ale nie wiem jeszxze -
dmuchawiec wrote:Ja zastanawiam sie na takim rozwiazanie w nastepnym cyklu ...aby nic nie mierzyc.. może będzie wiekszy spontan. ale nie wiem jeszxze
-
Anka83 wrote:U mnie jakos tak samo wyszło. Przynajmniej teraz nie patrzę cały czas na wykres i na temperaturę. Ale nie ukrywam, że mam nadzieje że w tym cyklu się uda:-)
to kiedy testujesz?? -
Ehhh, ja też muszę jechać na zakupy, ale mi się nie chce Wczoraj wymyśliłam, że upiekę ciasto marchewkowo-dyniowe, bo mam sporo zamrożonej dyni i to jedyne ciasto, które mi wychodzi Tygrysku, daj wypróbowany przepis na jakieś ciasto, które zawsze wychodzi i nie trzeba się przy nim narobić Najlepiej jakieś z czekoladą
-
Blondyna0 wrote:miałam cykle regularne 29-30 dni choć ostatni cykl był bardzo długi 37 dni owulacja raczej była(sugerując się testami)18 dnia cyklu.
-
Ja czasem robie albo same dyniowe albo marchewkowe , polecam też ciasto ze szpinakiem!!
Nie pamietam czy to ten przepis z ktorego ja korzystam ale jest pyszne i nie trudne.
http://www.wielkiezarcie.com/recipe107714.html
-
tygrys73 wrote:Łoo laski co wy jecie ale zdrowo u mnie to ciasto musi mieć biszkopt nasączony kawą i wódką, najlepiej ciemny i przełożony ze trzy razy kremami i masami, a na wierzch posypki, czekolada i inne cuda
Takie cuda to ja jadam raz na jakis czas bardz bardzo rzadko, nie jestem jakos fanką słodyczy, no chyba ze rafaello i kinder schoko bons, bo proponowane przez Ciebie to mega kaloryczne:)