STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dmuchawiec wrote:Tacy upierdliwi?
To o co są tacy ciekawi?
Chociaż zawsze można mieć gorszych:P
W bloku czy w domu mieszkacie?
Znowu sąsiedzi z góry mają dwa małe diabły wcielone. Latają po mieszkaniu, jak opętane, tylko słychać tuptuptup w tą i z powrotem i walą w podłogę, zwariować można Najgorsze, że ja siedzę cały czas w domu i jeszcze bardziej mnie wkurzają takie rzeczy...dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
Blondyna0 wrote:Wiem, że testy owulacyjne nie dają pewności, że owulacja była dlatego zaczęłam mierzyć temperaturę obserwować śluz i ogólnie swój organizm plus testy owulacyjne to wszystko powinno nakreślić sytuacje czy owulacja była czy nie.
Ten cykl i tak uważam za stracony i czekam na nowy cykl z clostilbegyt. -
agniesja wrote:Koleżanka z innego wątku zaszła w pierwszym cyklu stosowania CLO, więc i Tobie tego życzę
Jeśli po trzech cyklach z CLO się nie uda będę miała sprawdzoną drożność jajników
Trze mam niestety ciężkich sąsiadów -
Dea28 wrote:ja to bym chciała zobaczyć wszystko od środka jak plemniki docierają i czemu nie zapładniają.... a może Pan ich nie ma? ale powiedział mi już kiedyś że w żadnym przypadku zbadać sie nie da...ech te chłopy, a może nie tylko we mnie tkwi przyczyna?
A co on sobie myśli?!?! To nie powinno byc pytanie, tylko obowiązek, skoro zdecydował sie na dziecko. Najlepiej na poczatku starań zrobic badanie! Bo łatwiej podleczyć faceta, i to czasami w miesiac/dwa, a nie latami kobietę męczyć! Cooo Ci łaskę robi? Po dłuższym staraniu, to jakby mi moj powiedział, ze nie zrobi, to bym mu powiedziała ze zmieniam ojca dla dziecka skoro on sie nie pali ;p
Sa specjalnie gumki za ok 80zl. Maz normalnie sie z Toba kocha, a nasienie zostaje w prezerwatywie i to zanosisz do punktu badan.agniesja, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
Niestety to jest ciężki przypadek powiedział nie i koniec,a że wie że we mnie tkwi przyczyna to nie chce dopuścić do wiadomości że przyczyna może leżeć w naszej 2
Wam zazdroszcze mężczyzn którzy chcą mieć dziecko mój cały czas mówi że jak będzie to fajnie a jak nie ma to też fajnie, tylko że nie fajnie dla mnie... -
Dea, może z czasem da się przekonać, może podrzucaj mu jakieś artykuły na temat niemożności zajścia w ciążę z powodów męskich... Musisz próbować! A powiedz Kochana, jaki problem tkwi w Tobie? Zresztą, przy staraniach wina nigdy nie leży tylko po jednej ze stron, problem zawsze jest wspólny.
-
Z facetami niestety tak jest, że ciężko ich przekonać do tego typu badań... z moim też miałam przejścia. Teraz powinien iść do androloga i co? jakoś się nie kwapi...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Tygrys, u mnie jeszcze nie ma, ale myślę, że już jutro będzie. I oby przyszła jak najszybciej, aby móc dalej się staraćSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA