STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczko to wesolo ) ja właśnie skonczylam robić furę de'vollaie'ów (nie wiem czy dobrze napisalam) i biore sie za pieczenie placuszka. Życzę Wam kochane Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, tym zaciazonym żeby dzidziusie zdrowo rosly a tym, które czekaja- życzę tego wielkanocnego nowego zycia w brzuszku )
agniesja lubi tę wiadomość
-
No wesoło ja robiłam zawijane z mięsa wieprzowego te tradycyjne i z cycków z kurczaka z ogórkiem papryką serem żółtym i porem mmmm pycha ooo i żurek już mam gotowy w sumie wszystko zrobione teraz piję kawkę i odpoczywam krzyż mnie coś boliGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dziękuj Tygrysku To fajnie Mordeczko, bardzo rodzinne Święta przed Wami My spędzamy je we dwoje. Pożegnaliśmy dzisiaj brata, który wrócił do swojej narzeczonej do W-wy, do teściów nie chce nam się jechać, bo pies musi siedzieć w garażu Szkoda mi go, żeby sam siedział, bo jest dla mnie jak członek rodziny, jak moje dziecko zawsze świętuje z nami Nawet opłatkiem się z nim dzielę w Wigilię Jak teściowa "zmądrzeje" i nie szkoda jej będzie wpuścić psa do domu, będziemy tam częściej jeździć Co najwyżej przyjedzie siostra z mężem i dziećmi, więc nie będę "musiała" sama zjeść ciasta, które swoja drogą znowu wyszło bardzo dobre
Tygys, Ty pewnie będziesz wiedzieć... jak zrobić polewę na ciasto, która zastyga tak, jak te gotowe ze sklepu? Ja zrobiłam taką z przepisu, ale ona nie wyszła twarda, a ja takie właśnie lubię -
Mordeczka wrote:No wesoło ja robiłam zawijane z mięsa wieprzowego te tradycyjne i z cycków z kurczaka z ogórkiem papryką serem żółtym i porem mmmm pycha ooo i żurek już mam gotowy w sumie wszystko zrobione teraz piję kawkę i odpoczywam krzyż mnie coś boli
-
agniesja wrote:Mnie też boli, już od kilku dni się męczę Boję się co to będzie dalej... Muszę iść na jakieś ćwiczenia, ale najpierw zapytam lekarza, co o tym myśli.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Labradora, takiego jak w awatarze Sierści gubi na masę, ale i tak ona cały czas siedzi w domu i sprząta, więc nie zrobiłoby jej to większej różnicy
No właśnie na taką miękką też mam przepis, a lubię taką twardą, fajnie chrupie Podejrzewam, że taki efekt można uzyskać tylko przy użyciu tej sztucznej polewy -
Oj agniesja robilam polewy i z margaryny i z gotowych juz czekolad ale nie uzyskalam takiego efektu jak z gotowych polew. Mysle ze maja tam jakas chemie ktorej nie mamy w domu na stanie pewnie inaczej nikt by ich nie kupowal bo każdy umie zrobic zwykla polewe.