STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boję się, że za bardzo będę przeżywać, mimo tego że ostatnio nie utrzymywałam z nim kontaktu, był moim ojcem... To chyba o to w tym chodzi Kochana, żeby unikać w ciąży negatywnych i zbyt dużych emocji, bo to może zaszkodzić. No, ale weź tu nie idź na pogrzeb własnego ojca... Nie wyobrażam sobie tego.
-
Kochana jeśli nie pójdziesz to pewnie potem będziesz pluła sobie w brodę. Tak się domyśliłam, ze chyba nie miałaś dobrego kontaktu z ojcem. Gdyby mój tato teraz odszedł to bym przez jakiś czas nie umiała normalnie funkcjonować, bo jestem blisko z rodzicami. Poradź się farmaceutki i weź jakieś dostępne dla ciebie ziółka na nerwy...i otocz się bliskimi...
U mnie kiepsko, mąż jutro wyjeżdża, cykl całkiem odpuściłam nawet wczoraj byłam na imprezie, wyszalałam się i napiłam A jeszcze jestem pokłócona z mężem (bo on musiał kierować, mimo, że ja kierowałam w sobotę, bo on pił), a nie lubię być pokłócona jak on gdzieś wyjeżdzą i to jeszcze spadać ze spadochronem.
Napisałam spadać, Boże!!! SKAKAĆ. No i jak tu się nie baćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:38
-
Czesc Dziewczynki:)
Aguś kochana nie martw się, nie jesteśmy w stanie przewidzieć co sie stanie, nie denerwuj się bo nie można Ci.
Odnośnie pogrzebu to jak masz sie bardzo denerwowac i potem zle czuc to lepiej nie idz. pomódl się w domku.
Wiem że grobowa nastała atmosfera ale Chciałabym Wam przekazać że wczoraj robiłam testy i wyszły 2 kreski!!
Jeden rano drugi w dzien, dziś ide na bete!!
Wczoraj byłam w takim szoku, trzesłam sie z rana!!
Zajączek przyniósł mi jajeczko:)
agniesja, tygrys73, Amelia San, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
bede meldować na bierząco:P
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, 23.04 zapisałam się już do gina, akurat będzie już tak 8tydzien to będę coś widać, do tego czasu zaprzestaje swoj aktywny tryb, bo na coddzien sie duzo ruszam i sportów uprawiam wiec dopiero po lekarzu bede wracaac do nich, i oczywiscie kwas foliowy bede brac dalej.
Oczywiscie zarażam i wysyłam wiruski!!!
A macie niech nie bede sama:)
Ciesze się ze cieszyćie sie moim szczęsciem:)
Asiula86 lubi tę wiadomość