STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgadzam się z Moką, mało jest w sklepach ciuszków uniwersalnych, chyba tylko białe a zielony jednak kojarzy mi się z chłopcem a nie uniwersalnym kolorem
Dzięki Tygrysku za radę, jutro porządnie to przemyślę i najwyżej zadzwonię to siorki ciotecznej i wytłumaczę swoją sytuację. -
Nikt nie ma prawa mieć o nic pretensji do ciebie, jesteś całkowicie uprzywilejowana. A co do płci to w wieku waszych maluchów to jeśli będzie chłopak to myślę, że już wam lekarz powie, wtedy jest chyba mniej wątpliwości:) dzwoneczki wiszą
-
Podejrzewam Tygrysku, że to kwestia umiejętności lekarza. Ja trafiłam do takiego, który narobił z 10 zdjęć z usg, ale tylko na dwóch wiem na co patrzę, pozostałe nie mam pojęcia co przedstawiają To samo w przypadku płci, niby coś między nóżkami jest i powiedział, że to raczej chłopiec, ale nie podpisał się pod tym, bo nie był pewien. Pod koniec miesiąca idę na połówkowe usg w 3d do lekarza, którego polecił mi mój. Podobno robi ładne usg, więc i może płeć określi na 100%
-
Ja ostatnio obwieściłam przyszłemu dziadkowi, że na 50% będzie dziewczynka, ale miałyśmy ubaw z mamą Ojciec na początku nie skojarzył xD
Mnie się nie podobają żółte czy zielone bodziaki Jak będzie dziewczynka, to pierwsze co to lecę kupić komplecik http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0219342011.html mamy w domu buldożka, więc moje dziecię musi coś takiego mieć
-
Agniesja - ja sobie chłopca w tym nie wyobrażam ;/ Czuję, że będzie dziewczynka, będę najszczęśliwsza jeśli to się sprawdzi, jeśli nie to składam reklamacje u męża i będzie robił do skutku hehe
Ale najważniejsze by rosło i rozwijało się prawidłowo.
Mordeczko - wytrzymasz tyle czasu w niepewności? Szczerze powiedziawszy mi bez znajomości płci nawet na kocyk ciężko się zdecydować Bardzo mało takich neutralnych rzeczy jest -
No dokładnie, zgadzam się z Tobą Ja jeszcze nic dla dziecka nie kupiłam, nawet się zbytnio nie rozglądam bo wszystko w sklepach jest takie albo dla chłopca albo dla dziewczynki, nic pomiędzy Ale co do piżamki to się z Tobą nie zgadzam, bo jednak bardziej sobie wyobrażam w tym chłopca niż dziewczynkę
EDIT: Mi się chyba od zawsze marzył pierworodny i jak się prognozy sprawdzą, będę bardzo szczęśliwa Mąż zresztą też na to liczyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:08
-
Widze że już zakłady są
Ja narazie nie myśle co będzie ważne żeby było zdrowe!
Odnośnie ubranek to fajnie właśnie mieć dwie rozmiarówki:)
To nie moj etap jeszcze:)
Ale ja jakos nie przepadam za żółtymi zielonymi kolorami..
Aga, i co podjełaś decyzje czy idziesz?
Ja myslam ze ty masz tylko pogrzeb cioci, a drugi czyj bo nie doczytalam?
-
Hmm ja mam w domu dużo kolorowych rzeczy które będą pasowały dla dziewczynki i dla chłopca więc byłabym spokojna na początku o ciuszki Później bym zaczęła kupować odpowiednie dla płci
I jak Moka rozbudziłaś się po kawce ? Ja nie dawno wstałam po nocce
I brzuch mnie lekko zabolał jak na @Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Głowa dalej lekko ćmi, ale daję radę. Właśnie wstawiłam sobie rosołek i będę miała obiadek na dwa dni. Jakoś po tych bigosach (mmm jaki moja mama pyszny bigosik zrobiła ) sałatkach mam ochotę na lekki rosołek
Co do ciuszków - nie liczę na to żebym od kogoś z rodziny dostała, choć ostatnio sporo dzieci się porodziło. Dużo kupowałyśmy z mamą dla bratanka, który w maju kończy rok ale jakoś nie garną się z deklaracjami aby przekazać coś dla malucha. Z kolei moja kuzynka ma to do siebie, że najchętniej wszystko po dzieciakach by posprzedawała Ojtam.. nie potrzebuję czyjejś łaski -
Dokładnie jak ktoś będzie chciał to oczywiście coś podaruje Jak masz liczyć na kogoś to lepiej liczyć na siebie A u mnie chyba na strychu z 5 kartonów jest z ciuszkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 16:14
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs