STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dmuchawiec wrote:Aga, i co podjełaś decyzje czy idziesz?
Ja myslam ze ty masz tylko pogrzeb cioci, a drugi czyj bo nie doczytalam?
PS. Co do ciśnienia to rzeczywiście masz za niskie. Ja mam nadciśnienie i muszę je zbijać lekami Idealne ciśnienie to takie 120-130/80. -
tygrys73 wrote:Anka tak nieraz pociągają za sobą...
Agniesjo widziałam cię w tym wątku..Tobie pomógł na śluz płodny?
Wiesz co, nie zauważyłam żebym miała po occie więcej śluzu, piłam go raczej z rzekomego działania odchudzającego (też nie zadziałał), poza tym nie piłam go zbyt długo (ok. 2m-ce), bo bałam się że mogę nim podrażnić żołądek no i zbrzydziłam go sobie, więc już nigdy raczej go nie tknę Ja na śluz łykałam wiesiołka i wydawało mi się, że w pierwszych cyklach rzeczywiście mam go więcej, ale w ostatnim w ogóle nie miałam, więc może to wszystko to tylko pic na wodę o dupę potłuc? Nie wiem
Fajnie Ci Mordeczko, że masz tyle ciuszków. Mi raczej też nie ma kto dać. Tylko siostra cioteczna, która mieszka teraz z Manchesterze i przyjeżdża w wakacje, powiedziała że jak będzie chłopak to przywiezie co ładniejszy ciuszek Rozmawiałam też przed chwilą z koleżanką i powiedziała, że ma dla mnie kilka rzeczy (jakiś krem na sutki itp.), więc może z czasem nazbieram wyprawkę -
Oficjalnie dziękuje:)
oraz oficjalnie dziękuje
Wam za wsparcie !!
JESTEŚCIE KOCHANE!!!
W tym miesiącu kolej na następną fasolkę a nawet wiecej:)ale jedna musi byćAnka83, tygrys73, Dea28 lubią tę wiadomość