STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mordeczka wrote:To dobrze że glukoza jest ok
A mnie tak żołądek boli że nie mogę usiedzieć
Ale przed atakiem bólu żołądka zdążyłam męża zbałamucić.
Co do ciąży to ja też mało wiem, wszystko przyjmuję na spokojnie, nie panikuję, staram się żyć normalnie. Mam milion pytań co do wyprawki, jaki materac do łóżeczka, jaki wózek, ile i jakie ciuszki.. na wszystko przyjdzie czas. Życie nam sporo zweryfikuje Chciałabym wszytko pomału kompletować, bez pośpiechu i bez nerwów, mam nadzieję wyrobić się do 30 tygodnia, wózek zostawiam na 30-35, różnie może być przecież ze zdrowiem i samopoczuciem. Noo już nie zanudzamMordeczka lubi tę wiadomość
-
Ależ się rozpisałyście,
Kobieta z wrześniówek to jakaś dziwna...
Odnośnie głaskania brzuszka ,to tez o tym slyszałam od koleżanki w ciąży, ale jak pojde do lekarza to sie dowiem.
Ja bym brzuch smaruje rano i wieczorem olejkiem wiec to jest masowanie bo go wcieram...
wiec to źle? -
Wczoraj kupiłam majowe M jak mama i piszą żeby głaskać brzuszek, bo się więź wtedy buduje ze swoim dzieckiem, nie można brzucha masować, głaskać można. "Staraj się więc delikatnie głaskać swój brzuch dłońmi, kiedy tylko ro możliwe. Pamiętaj, aby nie był to masaż, tylko delikatne, czułe głaskanie." Piszą nawet o zabawie z brzuszkiem xD
dmuchawiec lubi tę wiadomość
-
jakaś wariatka ta z wrześniówek
a tak poza tym dzień dobry dziewczynki
byłam wczoraj w pracy rowerkiem nawdychałam sie powietrza, dziś też jade mam nadzieje, że odpuszczą mi prace jutro bo przez te odmienne zmiany nie mam jak narzeczonego bałamucić -
Moka czyli glaskac bede głaskać jak bede siesmarować od gory do dołu:P
Tez by na rowerze pojedziła, mężowi kupilismy miesiąć temu i teraz mi mieliśmy kupić ale nie wiem czy się opłaca w takim przypadku:P