STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też chętnie oddam kilka kilogramów, ale mam nadzieję że jeszcze uda mi się wrócić do dawnej wagi, a najlepiej to tej z okolicy wesela
No kurde Laski, rzeczywiście mamy dzisiaj wenę do pisania, jak nigdy
Agu, ja też tak mam że na ogół wszystko idzie mi w brzuch, ale teraz to w sumie wszędzie jestem okrąglutka a do tego dużo niższa od Ciebie
A co do tych zdrobnień i nadawanie takich imion dzieciom to moim zdaniem przegięcie, bo małą dziewczynkę można nazywać Zosia, ale dorosłą kobietę? Szczególnie jak jest lekarzem, albo adwokatem? "Witam, jestem doktor Zosia Iksińska" Porażka
Jakbyście miały ochotę to wrzućcie swoje zdjęcia ze ślubu, niekoniecznie z głowami, jak chcecie, tylko żeby zobaczyć sukienki -
Nom, miałyśmy wczoraj natchnienie Ja myślę, że też dam dzisiaj radę wrzucić jakieś zdjęcie Zaraz mój mąż zabiera psa do teściów a że jedziemy dopiero dzisiaj w nocy, cały dzień będę w domu bez niego, czyli pustka Szkoda, że nie mogę mu powiedzieć, że niedługo go stamtąd zabierzemy. Mam nadzieję, że nie będzie tego przeżywać za mocno
Miłego dnia Styczniówki! -
Dmuchawiec widzisz to mamy te same figury ja tez mam nogi i rece jak zapalki a w biodrach ledwo 81
Dziewczyny wrzuce zdj ze slubu jak wroce ale bez głowy bo niestety nie da sie zastrzec zebyscie tylko wy widziały..;( zapisuje sie dzisiaj do lekarza bo piaty dzien plamiedmuchawiec lubi tę wiadomość
-
Oj tak, tiul jest naprawdę super, uwielbiam Tylko po całej nocy była mocno podeptana i trochę podarta na dole Dzięki za miłe słowa
PS. Już nie mogę doczekać się Waszych zdjęć Mam nadzieję, że zdążycie wrzucić zanim wyjadę. Mało prawdopodobne, że będę tam miała neta, więc pewnie odezwę się dopiero po powrocie. -
O jaaaa, ale pięknie nam się tu robi Mordeczko super suknia, a jakie śliczne bolerko koronkowe mmm
Agniesja czemu Ty narzekasz na swoją figurę??? Moim zdaniem jest akurat. Mnie nieraz nazywają wieszaczkiem (mama) a cycków to nie mam wcale, więc wam zazdroszczę podejrzewam, że Dmuchawiec wygląda podobnie
Laski jak się wstawia zdjęcia ?
-
Bo ja Kochana już takiej figury niestety nie mam, bo jakbym miała to bym nie narzekała Przed ślubem schudłam 10kg, ale po szybko zaczęłam wracać do dawnej wagi, szczególnie jak rzuciłam palenie i pracowałam przed 7 m-cy w domu Teraz już mam 20 kg więcej niż w dniu ślubu
Ja Tygrysku założyłam konto na www.fotosik.pl i tam wrzucam zdjęcia w później pobieram kod i wklejam na forum