STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiula o widzisz super, my dokładnie 3.05.2009 poznaliśmy sie i mówie to było to coś od tego momentu jesteśmy nierozłączni może i ja będę testować 3.05? chociaż szczerze nie wydaje mi się żeby było coś z tego w tym cyklu. Na razie objawów jakichkolwiek brak ani na @ ani na fasoleczke
Ja sie nie moge doczekać jak brat mojego przyjedzie lubie go bardzo ale to dopiero w sierpniu. Mój z moim rodzeństwem w miare dobrze sie dogaduje z czego sie ciesze
-
z siostrą teraz się lepiej dogaduje a to przez różnicę wieku ona jest 11 lat starsza ode mnie jak brała ślub ja miałam 10 lat więc o czym ona może rozmawiać z taką smarkulą... a teraz ja mam 28 ona 39 i mamy wiele wspólnych tematów, nawet dziś do niej dzwoniłam
-
Mordeczka na pewno się zmieni, ja wcześniej miałam problem i z bratem i z siostrą, ale wynikało to chyba przede wszystkim z różnicy wieku teraz im jesteśmy starsi tym się lepiej dogadujemy. Choć mój brat z siostrą zawsze darli koty a ostatnio widze że się coś zmienia i nawet w niektórych sprawach sobie pomagają co mnie niezmiernie cieszy
-
Dzień dobry ;)Mordeczko coraz lepiej sie czuje , mdłosci przechodzą a bardziej ustały wymioty , od 5 dni nic a nic a mdłosci sa codzienne ale duzo słabsze co do tmatu rodziny i Ja mam siostre młodszą o 5 lat i kiedys tz nie dogadywałam sie z nia nic a nic a teraz czym starsze tym wieksze przyjaciolki
-
A mi jutro mąż kupi test jak będzie w Poznaniu i zrobię we wtorek ale myślę że będę się sugerować drugim terminem wystąpienia owulacji czyli w 13 dniu cyklu będzie akurat 14 dni po owu. Co o tym myślicie ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs