STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No najgorsze to czekanie. Dzisiaj byłam w Pepco kupić coś dla synka brata mojego męża. I takie śliczne maleńkie bodziaczki były i czapeczki i śpioszki, tak chciałam kupić kilka słodkich i schować pod łóżko żeby czasem wyjmować i marzyć...ale rozsądek zwyciężył, tylko bym sobie sprawiała ból, przecież nie wiadomo kiedy się uda.
-
No bo tego też nie powinno być. U mnie kiedyś to zawsze były plamienia przed małpą tak z 1-2 dni, teraz raczej zaczyna mi się okres krawieniem, ale nie mam pojęcia czym to wyleczyłam. A co stosuję ?..hmm letrox na tarczycę, wiesiołek, siemię lniane, żelazo, costagnus. Stawiam na letrox że pomógł, bo też skrócił mi okres i jest mniej obfity. A progesteron masz ładny?
-
Nigdy nie robiłam progesteronu a on może być odpowiedzialny za plamienia przed okresem?
znowu zauważyłam śluz rozciągliwy tak na ok 10 cm..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:19
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zazdroszczę ci tego śluzu. eh... No progesteron może być odpowiedzialny, Mordeczko dupcia w troki i w następnym cyklu w 7dpo badamy progesteron bo jeśli to u cb szwankuje to dostaniesz luteinkę i będzie dzidzia. progesteron jest bardzo wązny, a wiele lasek ma z tym problem.
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Ojj tak Mordeczko!
Uwaga, wrażliwe staraczki- to informacja może przyprawić o silne emocje, zwłaszca w naszej sytuacji.
18 letnia gówniara z klasy mojego brata dziś urodziła dziecko i je zabiła.
brak słów i tylko bolesne pytanie - Kochany Boże, komu ty dajesz nasze dzieci?..