STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki gdyby któraś coś kiedyś potrzebowała od kilku lat kupuje ciuszki u tego pana na szmateksie internetowym, fajne ciuchy, dobrych firm za grosze
Moka link znaleziony dla Ciebie ale zapraszam wszystkie:
http://allegro.pl/g139-next-zestaw-dla-dziewczynki-na-56-62cm-i5292164255.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:47
-
Ooo dżizas Dea już mi się podoba hihi ostatnio w lumpku w Poznaniu kupiłam pierwszą sukienusię wynieśliśmy 3 pary leginsów, bluzeczkę, jeansową sukienkę, biały polarek i taki ciepły kombinezon na jesień (dwustronny) za 50 zł xD
Mordeczka - byłam akurat w Stęszewie, nie wiem, w którym miejscu i w jakie dni jest ryneczek w Mosinie ;/ Jeszcze do tego nie doszłamDea28 lubi tę wiadomość
-
jestem po wizycie
Wiec moja fasolka ma 8 mm i serduszko 140 uderzen na minute:D
Słyszałam jak bije i widziałam je ale czad:D
jestem 6t6d jutro zaczynam 7 tydzien:) wiec bell pomyliła sie od 1 dzien
ciąża rozwija się prawdidłowo termin 11 grudnia:)
gin był zdziwiony że owu miałam wcześniej mimo ze cykle zazwyczaj 32-33
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Nie pisałam do was przez 2 dni, ale były to najpiękniejsze dwa dni w moim życiu...Wczoraj minął 14 dpo, więc właściwie dwa dni po terminie miesiączki no i postanowiłam od niechcenia zrobił test, choć byłam pewna, że nic n ie będzie, bo serduszek było mało i prawie się nie obserwowałam. Owu wyznaczyłam sobie sama na 14dc, bo nastĘpnego dnia zmierzyłam tempkę i była wysoka, a dzień wcześniej bolał mnie jajnik i było coś na kształT śluzu, ale może raczej pozostałości po żelu Conceive.
Na teście od razu pojawiła się gruba czerwona krecha!!! Nie mogłam w to uwierzyć i od razu zrobiłam drugi. Wyszło to samo więc o szóstej rano zaczęłam skakać po łazience, płakać i śmiać się na przemian. STAŁO SIĘ, BĘDĘ MAMĄ! Męża nie było w domu. Ale hola, hola, trzeba iść na betę. Więc migiem do labka żeby zdążyć na 8 do pracy. Zauważyłam niewielkie plamienie, więc wieczorem poszłam do gina (super facet), ale powiedział, że mam się tym nie martwić, pobadał, zrobił usg. Lewy jajnik troszkę powiększony i ciut bolesny przy badaniu, ale żadnych złych rzeczy na nim nie ma, najprawdopodobniej z niego owulowałam. W macicy nic oczywiście nie widać Na plamienia wyprosiłam luteinę.
Dziś odebrałam wyniki bety- 355!! I dziś rozpoczęłam 5 tydzień ciąży, a tym samym drugi miesiąc. Właściwie nie mam żadnych objawów, w 6 poprzednich cyklach miałam ich o wiele wiecęj. Piersi są leciutko wrażliwe na dotyk (ale u mnie to norma), jestem wzdęta (też norma) jedynie rano od wczoraj i dzisiaj byłam bardzo senna, słaba i odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy (jjjjeeeeeee!!! ), a mam ochotę na owoce i ciągle jestem głodna.
Mężusiowi powiedziałam przed chwilą. Uroczysta kolacja, winko...I mówię, że mam dla niego prezent- wyjęłam ozdobne pudełeczko (w którym dał mi prezent na 1 rocznicę związku, w 2009r.), a w nim test i obok położyłam buciki. Pokazałam mu napis na brzuchu ,,JUŻ TU JESTEM TATUSIU!" Przyjął to ze stoickim spokojem, przytulaliśmy się...I kazał mi iść do łóżka. Ja nadal nie wierzę, że w moim brzuchu zaczyna się nowe życie, a już w tym tygodniu będzie się tworzyć maleńkie serduszko mojej kruszynki...Dziękuję wam za wszystko, za wsparcie trzymam za wszystkie was kciuki- za zaciążone i niezaciązone, obyście dostąpiły szczęścia...A tak tatuś się dowiedział :
Dea28, agniesja lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kobietki..Zostawiam wam wirusy. Mordeczka Ty masz być następna i będziesz. Wierzę w to. Może odstaw te wszystkie pomiary tak jak ja. Ale zrób badania. Taka rada, oczywiście sama zadecydujesz. :* ja cię wspieram w każdej decyzji.
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem zobaczymy co będzie na razie cieszę się chwilą choć serce krwawi... Cały czas ryczę nie wiem czemu ;(
A Ty miałaś inseminację ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:21
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka mam nadzieję, że reszta dziewczyn się nie obrazi, ale najbardziej mnie smuci twoja miesiączka. Nie, nie miałam inseminacji..Dopiero teraz mieliśmy w ogóle badać nasienie, ale nie zdażyliśmy. nawet kupiłam magne b6 na śluz i w ogole nie odpakowałam nie wiem czy go mogę brać, nie wiem kiedy iść na pierwsze usg, nic nie wiem. sesja się zbliża- to wiem. Mordeczko myślałam, że jszcze parę miesięcy przede mną, ale staralam się walczyć ze wszystkim co u mnie szwankowało. Myślę, że dużo zdziałał conceive i to, że odstawiłam termometr, a parę dni przed owulką byłam na zakrapianej imprezie. Ale badanka powinnaś porobić, bo niektóre rzeczy tak łatwo się leczy, a tak bardzo przeszkadzają..a i modliłam się teraz strasznie dużo, a ostatnią miesiączkę też całą przepłakałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:32
Dea28 lubi tę wiadomość
-
tygrys, gratuluję :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm -
Dziękuję :* Zapewne nie wytrzymam i pójdę już w 6 tygodniu. Lekarz mi odradzał wczoraj, żebym się nie przestraszyła jak powiedzą, że jest puste jajeczko, bo może nie być widać. Ale muszę wiedzieć czy dzidzia jest w macicy- to najważniejsze.