STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki gdyby któraś coś kiedyś potrzebowała od kilku lat kupuje ciuszki u tego pana na szmateksie internetowym, fajne ciuchy, dobrych firm za grosze
Moka link znaleziony dla Ciebie ale zapraszam wszystkie:
http://allegro.pl/g139-next-zestaw-dla-dziewczynki-na-56-62cm-i5292164255.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 19:47
-
Ooo dżizas Dea już mi się podoba hihi ostatnio w lumpku w Poznaniu kupiłam pierwszą sukienusię wynieśliśmy 3 pary leginsów, bluzeczkę, jeansową sukienkę, biały polarek i taki ciepły kombinezon na jesień (dwustronny) za 50 zł xD
Mordeczka - byłam akurat w Stęszewie, nie wiem, w którym miejscu i w jakie dni jest ryneczek w Mosinie ;/ Jeszcze do tego nie doszłamDea28 lubi tę wiadomość
-
jestem po wizycie
Wiec moja fasolka ma 8 mm i serduszko 140 uderzen na minute:D
Słyszałam jak bije i widziałam je ale czad:D
jestem 6t6d jutro zaczynam 7 tydzien:) wiec bell pomyliła sie od 1 dzien
ciąża rozwija się prawdidłowo termin 11 grudnia:)
gin był zdziwiony że owu miałam wcześniej mimo ze cykle zazwyczaj 32-33
tygrys73 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Nie pisałam do was przez 2 dni, ale były to najpiękniejsze dwa dni w moim życiu...Wczoraj minął 14 dpo, więc właściwie dwa dni po terminie miesiączki no i postanowiłam od niechcenia zrobił test, choć byłam pewna, że nic n ie będzie, bo serduszek było mało i prawie się nie obserwowałam. Owu wyznaczyłam sobie sama na 14dc, bo nastĘpnego dnia zmierzyłam tempkę i była wysoka, a dzień wcześniej bolał mnie jajnik i było coś na kształT śluzu, ale może raczej pozostałości po żelu Conceive.
Na teście od razu pojawiła się gruba czerwona krecha!!! Nie mogłam w to uwierzyć i od razu zrobiłam drugi. Wyszło to samo więc o szóstej rano zaczęłam skakać po łazience, płakać i śmiać się na przemian. STAŁO SIĘ, BĘDĘ MAMĄ! Męża nie było w domu. Ale hola, hola, trzeba iść na betę. Więc migiem do labka żeby zdążyć na 8 do pracy. Zauważyłam niewielkie plamienie, więc wieczorem poszłam do gina (super facet), ale powiedział, że mam się tym nie martwić, pobadał, zrobił usg. Lewy jajnik troszkę powiększony i ciut bolesny przy badaniu, ale żadnych złych rzeczy na nim nie ma, najprawdopodobniej z niego owulowałam. W macicy nic oczywiście nie widać Na plamienia wyprosiłam luteinę.
Dziś odebrałam wyniki bety- 355!! I dziś rozpoczęłam 5 tydzień ciąży, a tym samym drugi miesiąc. Właściwie nie mam żadnych objawów, w 6 poprzednich cyklach miałam ich o wiele wiecęj. Piersi są leciutko wrażliwe na dotyk (ale u mnie to norma), jestem wzdęta (też norma) jedynie rano od wczoraj i dzisiaj byłam bardzo senna, słaba i odrzuca mnie od moich ukochanych słodyczy (jjjjeeeeeee!!! ), a mam ochotę na owoce i ciągle jestem głodna.
Mężusiowi powiedziałam przed chwilą. Uroczysta kolacja, winko...I mówię, że mam dla niego prezent- wyjęłam ozdobne pudełeczko (w którym dał mi prezent na 1 rocznicę związku, w 2009r.), a w nim test i obok położyłam buciki. Pokazałam mu napis na brzuchu ,,JUŻ TU JESTEM TATUSIU!" Przyjął to ze stoickim spokojem, przytulaliśmy się...I kazał mi iść do łóżka. Ja nadal nie wierzę, że w moim brzuchu zaczyna się nowe życie, a już w tym tygodniu będzie się tworzyć maleńkie serduszko mojej kruszynki...Dziękuję wam za wszystko, za wsparcie trzymam za wszystkie was kciuki- za zaciążone i niezaciązone, obyście dostąpiły szczęścia...A tak tatuś się dowiedział :
Dea28, agniesja lubią tę wiadomość
-
Dziękuję kobietki..Zostawiam wam wirusy. Mordeczka Ty masz być następna i będziesz. Wierzę w to. Może odstaw te wszystkie pomiary tak jak ja. Ale zrób badania. Taka rada, oczywiście sama zadecydujesz. :* ja cię wspieram w każdej decyzji.
Mordeczka lubi tę wiadomość
-
Nie wiem zobaczymy co będzie na razie cieszę się chwilą choć serce krwawi... Cały czas ryczę nie wiem czemu ;(
A Ty miałaś inseminację ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:21
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka mam nadzieję, że reszta dziewczyn się nie obrazi, ale najbardziej mnie smuci twoja miesiączka. Nie, nie miałam inseminacji..Dopiero teraz mieliśmy w ogóle badać nasienie, ale nie zdażyliśmy. nawet kupiłam magne b6 na śluz i w ogole nie odpakowałam nie wiem czy go mogę brać, nie wiem kiedy iść na pierwsze usg, nic nie wiem. sesja się zbliża- to wiem. Mordeczko myślałam, że jszcze parę miesięcy przede mną, ale staralam się walczyć ze wszystkim co u mnie szwankowało. Myślę, że dużo zdziałał conceive i to, że odstawiłam termometr, a parę dni przed owulką byłam na zakrapianej imprezie. Ale badanka powinnaś porobić, bo niektóre rzeczy tak łatwo się leczy, a tak bardzo przeszkadzają..a i modliłam się teraz strasznie dużo, a ostatnią miesiączkę też całą przepłakałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 20:32
Dea28 lubi tę wiadomość
-
tygrys, gratuluję :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Dziękuję :* Zapewne nie wytrzymam i pójdę już w 6 tygodniu. Lekarz mi odradzał wczoraj, żebym się nie przestraszyła jak powiedzą, że jest puste jajeczko, bo może nie być widać. Ale muszę wiedzieć czy dzidzia jest w macicy- to najważniejsze.