STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Też dziś imprezujemy, idziemy na 30tkę przyjaciela Jakoś dzisiaj jestem ze wszystkim na nie ;/ Mam nadzieję, że do wieczora mi się zachce. Impreza na 20, dziwi mnie to, bo żona solenizanta też jest na podobnym etapie w ciąży, a wiadomo skoro ma być ognisko i impreza na zewnątrz, to szkoda takiego ciepłego dnia ;/
-
Oooo... wpadłam tylko na chwilę i co ja tu widzę pięknie się robi w naszym wątku Gratuluję Dżastina! Strasznie się cieszę! Rośnijcie zdrowo Trzymam mocno kciuki za pozostałe Stycznióweczki, na pewno niedługo i Wam się uda, bardzo w to wierzę
Dmuchawiec, gratuluję udanej wizyty A zobaczysz jakie wrażenia będą na usg prenatalnym (chyba tak to się nazywa) w ok. 13 tygodniu, jak maluszek będzie się ruszać To póki co, było dla mnie najlepsze usg Następne w czwartek, połówkowe
Moka, a połowa ciąży nie jest przypadkiem po ukończeniu 20 tygodnia? Mi wg. ostatniego usg dzisiaj mija równo 20 tygodni, czyli połowa za mną A tak w ogóle, patrz co dzisiaj kupiłam w niemieckim H&M i za jaką cenę
Poza tym, mamy tutaj internet, ale rzadko siedzę Na pewno będę miała dla Was więcej czasu jak wrócimy a planowany powrót jest na przyszłą środę, tylko że tego samego dnia pojedziemy do teściów po naszego pieseła, więc w domu będziemy dopiero pewnie w następny weekend
-
Tygrys biore wit.B6 od tamtego cyklu faza L była już dłuższa wynosiła 12 dni ale owulke wyznaczyło na 12 dzień i nie wiem sama co mam o tym myśleć. wcześniej miałam ok.15-18 dzień cyklu. małpiszony równo co 24 dni. a tak jak już kiedyś wspomniałam sama nie wiem kiedy mam owu i czy ją w ogóle mam bo nic nie odczuwam. żadnego ciągnięcia, kłucia w jajnikach nic...
-
Dea to nie wiesz co robić? U mnie też tak było. Raz się więc sama wyrwałam z domu na imprezę i tak się martwił że dołączył.
Agniesja zajebiaszcze bodziaki fajnie macie ze już możecie robić takie za
kupki. A ja się martwię bo leci juz piaty tydzień (5 tc i 2 dzień) a nie mam praktycznie żadnych objawów oprócz tej senności i lekko tkliwych piersi. Moka, Dmuchawcu,Anka, Agniesja kiedy u was się pojawiły mdłości, pamiętacie?? Wolałabym aby dzidzia się odezwała jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 10:50
-
Dzień dobry wszystkim:-) Dea, u mnie też tak było jeśli chodzi o wyjścia, a że byłam uzależniona jeśli chodzi o transport, to siedzieliśmy w domu. A odkąd zaczęłam jeździć samochodem, kilka razem pojechałam w trasę z małą i humory męża się skończyły
-
Ty masz regularne cykle to może w tym jeszcze pomierz sobie i idź na badanka- progesteron i prolaktyna, oba są za okolo 18-20 zł z tego co pamiętam. Mam nadzieję, że ci owulka nie wyskoczy teraz na nockach, bo kto wie, czy to wam też nie przeszkadzało.