STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co w takich przypadkach jak ta dziewczyna to ja jestem za karą śmierci!!!
Asiula tulę mocno
Ania to czas start i miłego działania
Mordeczka musisz powiedzieć o tych plamieniach, ja normalnie zaczynam krwawieniem, a że się tak zapytam pijesz ten inofem? ja zaprzestałam stwierdziłam,że co ma być to będzie biorę tylko witB6 i kwas foliowy od reszty stronie. Kazał mi to lekarz brać do lipca bo wtedy mam wizyte powiem mu że piłam i niech mnie wyśle znowu na te wszystkie badania... no chyba że do lipca zdarzy się cud :* -
Dobry. Ja też zawsze okres zaczynałam i kończyłam brązowymi plamieniami, myślałam że to normalne, ale gdzieś czytałam że to coś z progesteronem czy coś.. Ale nie wiem, nie dopytywałam doktorka, bo w gruncie rzeczy poszłam z inną intencją do niego niż zakładałam
Obkupiłam się dzisiaj na bazarku + jedna kiecka w normalnym sklepie bo w maju jesteśmy na komunii, a w nic się nie mieściłam xD Jestem przeszczęśliwa hahaDea28 lubi tę wiadomość
-
Mordeczka widze, że razem nocki mamy ;/ ale ja dziś i jutro jeszcze. Też tego nie pije ale głównie ze względu na cene strasznie drogie to a naczytałam sie że najlepiej pić dwa opakowania dziennie...ech co ma być to będzie.
Moka Ty szczęściaro ja byłam dziś też na bazarku jakiś spodni pokupować ale wróciłam tylko z jedną parą i czuje niedosyt -
ohoho to całą Polske prawie bym musiała przejechać
Mordeczka może to tak ma działać? Mi powiedział tylko gin jak byłam żebym piła regularnie do lipca i że to powinno mi straaaaasznie pomóc i że jak do lipca nie bede w ciąży to robimy wszystkie badania od początku