STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki, ta glukoza nie jest taka straszna Ja pamiętam, byłam na ostatnim roku magisterki jak byłam w ciąży...I dopiero jak urodziłam Julkę, to obronilam pracę magisterską i zaczęłam jeździć samochodem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2015, 17:49
-
Ooojej ale żeście naprodukowały:)
Witam się i ja Studiujące dacie radę z tym wszystkim na pewno.
Agniesja moja znajoma z pracy już od 5 tc nie chodziła do pracy więc ja też tak zrobię ze względu też na to że nie mam lekkiej pracyGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Wszystko można pogodzić. Jeszcze w technikum miałam w klasie ciężarne, jedne zrezygnowały inne (nauka nie była ich mocną stroną) zaparły się, chodziły prawie do końca ciąży i maturę zdały śpiewająco. Na studiach też miałam dziewczyny w ciąży, które niekiedy dojeżdzały na uczelnię po 80 km.
Nie mieszajcie w głowie Tygryskowi, jeśli będzie chciała to da radę o!
Mordeczka - jak tam? -
Młodziutka jest, więc jak się zepnie, to na pewno da radę, chociaż łatwo nie będzie
To dobrze Mordeczko, że pójdziesz od razu na zwolnienie, nie ma co ryzykować.
Jestem po wizycie Dziewczynki Potwierdziło się, będzie chłopak Nie chciał się zbytnio pokazać, więc usg było dość krótkie (mam niedosyt). Może zaraz uda mi się wrzucić fotkę No i wg. tego usg dzisiaj mija równo 22 tygodnie ciąży, czyli tylko 6 dni młodsza niż OM (a na początku było aż 2 tygodnie). Mały nadrabia i waży już pół kilo Będzie chłop jak dąb -
Agniesja ale mężczyzna Ci rośnie co do zwolnienia pójdę od razu żeby maluszkowi nie zaszkodzić. Ale na razie to są tylko marzenia. Które się spełnią prędzej czy później. Zjadłam nie dawno 4 kawałki ananasa a teraz zagryzam morelką.
agniesja lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
agniesja musisz uzbroić się w cierpliwość i już niedługo będziesz miała swojego synka w ramionach
Asiula my nie obchodzimy żadnych rocznic jeśli chodzi np. o prezenty. Kupujemy sobie różne rzeczy wtedy kiedy mamy ochote.
Ja tak samo jak Mordeczka jeśli się tylko dowiem odchodze na L4 bo mam bardzo ciężką prace fizyczną...
a morele uwielbiam tylko narzeczony ma od dziś nocki