STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój mąż i ja też mamy ciężkie charaktery i jak się o coś sprzeczamy, to żadne nie chce ustąpić Udanej rocznicy Dea, oby zaowocowała w fasolkę
Witam się i ja U mnie niestety brzydka pogoda, od rana w ogóle nie ma słońca a nawet zanosi się na deszcz Pomalowałam włosy i zabieram się do oglądania filmu
Tak to jest Tygrysku, ja na początku ciąży przez cały jeden tydzień jadłam tylko bułki z pomidorem nic więcej, mimo tego, że w styczniu nie były za bardzo zjadliwe, nic innego mi nie wchodziło
-
heeeej Intensywna majówka dobiega końca Jak zwykle zamiast sprzątać sobie powoli i codziennie po trochu, to ja w weekend biorę się za grubsze sprzątanie, a później mam wyrzuty sumienia, że się tyle siłuję ehh ;/
Wczoraj kupiłam doniczki i pelargonie na balkon, dziś je posadziłam i jest pięknie Pozostaje zamówić jakieś mebelki i będzie można się relaksować
Mała właśnie mnie boksuje w okolicach pasa Cały dzień w ruchu, to ją porządnie ukołysałam, a teraz dokazuje
Jutro idę zrobić test z glukozy, ehh boję się tego.. mam nadzieję, że dam radę to wypić i nie odjadę ;/
ps. kiedy są jakieś wyprzedaże większe? ceny w sieciówkach na ciuszki dziecięce są porażające ;/ w auchan kupiłam białe skarpetusie z koronką za niecałe 3 zł (i tak dużo jak na takie małe skarpetki, ale sama takie miałam jak byłam mała, więc nie mogłam się powstrzymać) w firmowym sklepie 15 zł! JEDNA PARA -
Moka chyba ich pogielo z tymi cenami..powiem ci że ja chyba najwiecej pokupuje w lumpie bo raz że tanizna i wcale nie zniszczone bo ile taki dzieciak nosi a dwa że przynajmniej sa porzadnie odczyszczone i odkażone ze wszystkich chemikaliów używanych w produkcji ubrań. Upierze sie porządnie i będzie oki.
Mordeczko jadlam ananasa świeżego tak ze trzy dni porcjami ze cztery dni po owu zaczelam a morele od owulki po pare sztuk dziennie przez tydzień -
Dea, nam też dzisiaj mija 6 lat, jak jesteśmy razem
Ale oczywiście mąż zapomniał
No i witam się po powrocie z Trójmiasta!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA -
Mordeczka, trochę odpoczęłam i trochę nie
Ale nawdychałam się jodu i trochę nie myślałam o wynikach, badaniach itp itd
A jutro do pracySłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA