STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja
Tygrysku dzieciaki w tym wieku takie są Przechodziłam to z moją chrześnicą
Moka ale to zleciało jeszcze troszeczkę i będziemy OVU FRIENDOWYMI ciociami Na kiedy masz termin ?
Dziewuszki mętlik mam bo co dodaję temperaturę to mi zmienia dzień owulacji czemu jak ją OF wyznaczy to nie może już tak zostać. ?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
tygrys73 wrote:Dziękuję, musze spróbować. Wiesz gdyby były poranne to pół biedy ale trwaja cały dzień. Czyli od tej wizyty mozesz na sto procent kupować damskie ciuszki??
Kurcze, nie pomogę ci na te mdłości, bo mnie to na szczęście ominęłoMordeczka wrote:Witam się i ja
Tygrysku dzieciaki w tym wieku takie są Przechodziłam to z moją chrześnicą
Moka ale to zleciało jeszcze troszeczkę i będziemy OVU FRIENDOWYMI ciociami Na kiedy masz termin ?
Dziewuszki mętlik mam bo co dodaję temperaturę to mi zmienia dzień owulacji czemu jak ją OF wyznaczy to nie może już tak zostać. ?
Według mnie powinna być opcja żeby samemu można było zaznaczać owulkę na OF -
tygrys73 wrote:Ty uważaj bo to też Gabrysia jak twoja córka więc może być nicpota! wyniki masz ładne a te bakterie w moczu u ciezarnych to taka oczywistość jak truskawki w czerwcu i zazdroszczę apetytu u mnie wciąż mdłości.mam nadzieje ze ten nicpon pokaze w piatek serducho na usg bo jak nie to dostanie klapsa. Eh kiedy sie skoncza te mdłości..?.
Za jakies 6-10 tygodni -
Tak.powiedziała ze jak chodze prywatnie to badania tez sobie moge zrobić prywatnie. krzyknelam na nia ze na pierwsze usg w tej szacownej przychodni moge sie zapisac dopiero na lipiec czyli po skończonym pierwszym trymestrze!! Szczena jej opadla ale zaraz znalazla riposte. Ze przecież na tym usg od lekarza prywatnego widac tylko pecherzyki wiec zebym sie tak nie nastawiala na badania bo dziecka może wcale nie byc!! kurwa nagrać ta szmate czy co??!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 20:57
-
weś nagrać!!!!
Ja Wam opowiem jaką miałam sytuacje kiedyś z okulistką- wyrosło mi coś na oku więc poszłam do okulistki na nfz bo myślałam że ze spuchniętym okiem na końcu kolejki mnie przyjmnie a ona że ma czas za kilka miesięcy!!!! wydarłam sie na nią powiedziałam żeby sobie w d... wsadziła moje podatki itp itd. i trzasnęłam drzwiami i wyszłam. Tymczasem ta sama okulistka wieczorem przyjmowała prywatnie i poszłam prywatnie-przyjeła mnie - okazało się że mam opryszczke oczną. wypisała antybiotyk zgarnęła 50zł a ja na odchodne do niej-za pieniążki to fajnie nie? i wyszłam...