STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to Wam nie pisałam? To juz chyba z rozpaczy zapomniałam ;p w czwartek wieczorem bolał mnie brzuch, nie mocno ale przeciagle i w piatek rano podjechałam do szpitala do mojego gina. A on mi mowi, ze lozysko jest nisko, dlatego zaczęło bolec. Czułam jakby mnie szyjka macicy bolała, brzuch tak nisko i szło na krocze. Dostałam dodatkowa luteinę, no spe i magnez. No i nakaz lezenia. Na szczescie w domu i na szczescie przeszło po 2 dniach, no i nie było plamien/krwawień. Liczę na to ze jeszcze 1-2 tyg poleze i wystarczy:) jest jeszcze wcześnie to pewnie sie podniesie, bo jakby opadało czy były plamienia to leżenie w szpitalu...
-
Dzieki:)
Ta pogoda jest troche"pocieszająca" bo ciepło i słoneczko w majówkę przyprawiało mnie o płacz:) wszyscy grill, jezioro a ja łóżko ;p
-
Dobry dzień. Burzy chyba nie było, przynajmniej nie słyszałam, za to popadało i rano było fajne rześkie powietrze. Gorzej jest teraz, bo temperatura idzie w górę i znów robi się duszno. Mam nadzieję, że pies mnie oszczędzi i nie będę musiała z nim tyle biegać
Co do tej lekarki Tygrysie - olej tą babę! co za idiotka! Jak można takie rzeczy mówić kobiecie w ciąży.. i to kobieta kobiecie..
Pamiętacie moje umawianie babci na kontrolę rozrusznika serca? Prywatnie w innym miejscu, do tego samego pana doktora mogłabym mieć wizytę na za dwa dni, z tym, że powiedziałam że aż tak mi się nie spieszy (wiecie, 85 letnia babcia musi się nastawić na wyjazd 30 km do lekarza, to nie takie chop siup, że wsiadamy i jedziemy), więc miałam zadzwonić jak będzie wiadomo jak doktor przyjmuje w maju. Dostałam termin na 20tego. Można? Można!
nfz 31.05.2016
$$ 20.05.2015 PHIII
Rah - odpoczywaj Zawsze można przenieść się na leżaczek jak zrobi się cieplej
Swoją drogą mi o łożysku nic nie wspominał.. zapytam w piątekrah, tygrys73 lubią tę wiadomość
-
Ja mam łożysko na tylnej ścianie, ale nie wiem czy to dobrze, chociaż jakby było coś nie tak, na pewno by mi powiedział
Rah, przeczytałaś mój ostatni post? Ostatni na poprzedniej stronie
Moka, Ty ogólnie źle znosisz upały, czy tylko w ciąży? A tak w ogóle, ja też mam okropny cellulit na udach i nie mam pojęcia w czym będę chodzić w lecie
Dokładnie Tygrysku, olej wredną babę, szkoda Twoich nerwów! Ciekawe skąd się bierze w ludziach tyle jadu Możesz zmienić lekarza? Ja zawsze chodziłam do facetów i nigdy nie trafił mi się cham, nawet podczas wizyty na NFZ.rah, tygrys73 lubią tę wiadomość