STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Od rana jest czysto..to chyba nie jest możliwe żeby zarodek sam z siebie zniknal w jeden dzien bez pekniecia pecherzyka ktory jest przy poronieniu?czemu go nie widać a w piatek byl nawet z sercem...lekarki mowia ze mogl sie przykleic do scianek pęcherzyka. co za sytuacja w ogole
.. -
O Boziu...to na bank maja przedpotopowy sprzęt:/ u nas tez w szpitalu majaniestetyntroszke gorszy sprzęt niz w przychodniach czy gabinetach:/ wielu ginow, szczególnie prywatnych, na własna reke kupuje sprzęt. Szpitali na to nie stać, ponadto walczą o dofinansowania, potem musza sie tłumaczyć czemu wydali na to a nie co innego
O ile dobrze pamietam, pisałaś ze jest o tydzien młodszy to w ogole okruszek ledwo widoczny i na dobrym usg. -
tygrys73 wrote:Pocieszacie mnie dziewczyny kochane ;* plamien na razie brAk. Jutro zastrzyk z immunohlobuliny na konflikt serologiczny. Jedtem poki co dobrej myśliGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Dea28 wrote:Tygrysku będzie dobrze!!!!
A i dopiero wróciłam z Komunii nawet szwagierka się podlizywała co my ogólnie do siebie miłością nie pałamy
A wczoraj rano wstałam bo byłam w pracy na 1 zmianie.
Dziewczyny uświadomcie mnie jak tu się wrzuca zdjęcie?Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Śliczne Dea To Twoje takie długaśne pazury? Ja powoli zrywam sztuczne a pod nimi moje cienkie i papier i miękkie jak wata Będą potrzebowały czasu, żeby się zregenerować
Dokładnie Tygrysku, wszystko na pewno będzie dobrze a tymczasem postaraj się odprężyć -
agniesja niestety nie delikatnie przedłużone na szablonie... w mojej pracy bym aż takich nie zapuściła. ostatnio miałam czarno - różowe
no najgorsze w tym jest,że jak ściągniesz to w swoje pazurki są w kiepskim stanie, ale dobra odżywka dzień po dniu i w tydzień max dwa wracasz do formy