STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Moka, odpoczywać!! Właśnie to samo zalecenie dostałam. Ogólnie postraszyła mnie trochę tym plamieniem. Trzeba uważać, dostałam dupka, mam si ę zwolnić z pracy i dużo leżeć. Ale byłam zaskoczona, że już było serducho.
Widzisz obie się bałyśmy wizyty a tu prawie same dobre wieści. -
Ja też się witam nie dawno wstałam po nocce pogoda jakaś niemrawa może się poprawi miłego dnia:) ooj i śniło mi się że robiłam test od razu wyszła druga kreska z nie dowierzania zrobiłam drugi test jejku ale byłam szczęśliwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 10:38
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Oczywiście jak to ja czytam co drugie słowo i już chciałam krzyczeć z radością że się udało aj Mordeczka :*
Miłego dnia dziewczynki:)
Ja trochę poleguję wg zaleceń lekarza ale aż mnie nosi ;/ musze i tak jechac odebrać reklamacje i kupic balony z helem na roczek dla bratanka -
Tygrysku, ja brałam luteinę i duphaston jednocześnie, więc jak najbardziej możesz brać Dupka skończyłam brać dopiero w 22 tc a luteinę wcześniej, bo miałam po niej nieprzyjemne dolegliwości.
Ja serduszko mojego maleństwa widziałam dopiero w 8 tygodniu (7 tyg. 2 dni), ale dzieciątko było już wtedy dużo większe niż groszek, wyglądało jak robaczek
Ciekawa jestem Dea jak te Twoje pazurki wyszły Moje żelowe jeszcze się trzymają, tylko trochę skróciłam i pomalowałam na miętowo i koralowo, żeby przykryć odrosty