STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrys moja koleżanka miała niedawno takie plamienia ze 3 tygodnie. Takie nawet mocniej brązowe. Kosmowka nie do końca przyrosła, ale z biegiem czasu sie "naprawiło". A ja czytałam ze to norma, tak samo jak u nie,torach @ w ciazy. Lozysko nie zajmuje na poczatku całej macicy, wiec ta wolna czesc sie normalnie złuszcza w terminie @
-
Na początku ciąży miałam jeden dzień takie brązowe delikatne plamienia to gin przepisał mi dodatkowo duphaston i zero seksu do odwołania Miałam się też nie przemęczać i od razu dostałam zwolnienie (tylko nie jestem pewna, czy ze względu na to plamienie czy uporczywe mdłości). Będzie dobrze Tygrysku, tylko oszczędzaj się ile możesz a najlepiej przez kilka dni nic nie rób
Mój nie chodzi ze mną na wizyty, nie czuje takiej potrzeby, więc niech spada, przestałam go o to prosić. Zresztą ja na wizytach nie mam usg, tylko raz na około 2 m-ce. -
Dziewczyny juz po wizycie..ciaza młodsza prawie o tydzień ale jest dzidzia i widziałam jak bije serduchoo!!! Ale uczucie...dostalam takie zalecenia jak Agniesja i tez duphaston. Z pracy musze zrezygnować
Nie moge sie napatrzeć na to zdjęcie..rah lubi tę wiadomość
-
u nas Gabrysia pozostaje Gabrysią Waży 422 g i wszystko rozmiarowo odpowiada wiekowi ciąży Serduszko, mózg i inne narządy funkcjonują prawidłowo. Jedynie czym mnie zmartwił, to że główka jest nisko i mam leżeć z nogami do góry żeby ją trochę przesunąć. ehhh za bardzo aktywna jestem.. czas zwolnić i zarzucić nogi na lampę
Tygrys - jest groszek! odpoczywaj kochana A co powiedział na to plamienie?tygrys73 lubi tę wiadomość