STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co wiem to w 28 tyg się to robi więc powinnaś się niedługo wybrać
Co do usg niestety takie są realia mieszkania za granicą, wkurwiajace niesamowicie ale nic zrobić nie mogę tu zawsze jeśli chodzi o służbę zdrowia trzeba czekać.
Hej Dea. -
agniesja a samopoczucie średnie...
a co do urlopu w takiej firmie pracuje że urlop 2 tygodniowy jest tylko wtedy kiedy cała firma stoi i koniec nie da się wziąść tyle urlopu w innym terminie. jeden dzień jest ciężko dostać a co dopiero dwa tygodnie. -
Witam się i ja Ja nie dawno wstałam posprzątałam z większego bałaganu.
Agniesja bierz tego męża w obroty
Wczoraj na styczniowym wątku na fioletowej stronie pożegnała się z nami jedna dziewczyna serduszko jej dzidziusia nie biło Skarżyła się że nie ma żadnych objawów itp no i chyba krwiaka. Czy przez tego krwiaka mogło przestać bić serduszko. ? Ja też nie mam żadnych objawów prócz tych skurczy w jajnikach i teraz się lekko denerwuję. ;(Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
U mnie już po mdlościach , teraz nie czuje już że jestem w ciąży , ale początki były kiepskie, strasznie mnie mdliło, teraz to może 2-3 razy w ciągu dnia mnie tak rzuci:) jest 100% lepiej wiec nie narzekam, wiadomo są rożne dni ale wiecej jest tych dobrych.
Tygrysku a dlaczego nie możesz się kochać z mężem coś nie tak było?
Moja fasolka zdrowa miałam usg genetyczne i wszystko wyszło dobrze ,w przyszłym tygodniu mam wizytę,więc będe widziała już płeć , ostatnio jak byłam to wstępnie określił że chłopczyk ale nie nastawiamy sie z meżem bo wiadomo ,ale powiedział że jak teraz będę to już będzie wiadomo co:D wiec mam nadzieje że zostanie chłopczyk:)
Zakręcona duzy już ten twój maluch:)
Ja zapisałam się na zajęcia dla kobiet w ciąży i byłam na jednych i bardzo mi się spodobały, przygotowuja do porodu , wspomagają mięśnie itd, podobno lżej się rodzi, a do szkoły rodzenia się nie wybieram bo te zajęcia to tak jak szkoła rodzenia , można ćwiczyć do ostatniego dnia przed porodem. mają też masaże dla kobiet w ciąży , dla niemowlaków. typowo nastawione dla kobiet w ciąży i po porodznie ,jak również mają zajęcia z niemowlakami
My nad imieniem pomyślimy jak okaże się na pewno co będzie:)
-
Dmuchawiec super ze już było widać dzwoneczki hehe na razie tylko jedna dziewczyna na forum
Ale moje uzdolnienia wrozbiarskie mówią mi ze do Moki dołączy Mordeczka i nie zamartwiaj sie kochana moja szwagierka nie miala zadnych objawów a urodzila chłopaka 4kilo ponad. Ciesz sie bo mdłości sa naprawde meczace. A ja nie mogę sie seksic ze względu na te plamienia co mialam. Bądź co bądź było to zagrażające poronienie -
Jutro się okaże Mordeczko Mam nadzieję, że będziesz miała też usg
Dmuchawiec, lekarze u których byłam mówili zgodnie, że dopiero po porodzie okaże się na 100% co będzie Na razie żaden nie powiedział, że na pewno będzie chłopak a raczej na pewno
Dam Wam znać wieczorem, czy mój bulwers na męża podziałał -
Hejka. My wczoraj byliśmy podglądać naszą kruszynkę, ale oczywiście odwróciła się pleckami i nie było nawet jak jej zrobić zdjęcia. Przez moment było widać tylko buźkę Ogólnie wszystko w porządeczku, mała waży już kilogram! Rozwija się prawidłowo, także to najważniejsze. Ponoć nie będzie dużym dzieckiem, wszystkie pomiary na usg terminowe. Moje wyniki się poprawiły z 650 bakterii (norma do 500) spadłam na niecałe 100 po kuracji urinalem, ale w zamian tego mam grzybicę pochwy ;( Zaaplikowałam wczoraj jakiś krem dopochwowy, dawka jednorazowa i ciągle widzę, że mi to wylatuje, nie wiem czy to normalne i leczenie przyniesie jakiś efekt ;/