STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co wiem to w 28 tyg się to robi więc powinnaś się niedługo wybrać
Co do usg niestety takie są realia mieszkania za granicą, wkurwiajace niesamowicie ale nic zrobić nie mogę tu zawsze jeśli chodzi o służbę zdrowia trzeba czekać.
Hej Dea. -
agniesja a samopoczucie średnie...
a co do urlopu w takiej firmie pracuje że urlop 2 tygodniowy jest tylko wtedy kiedy cała firma stoi i koniec nie da się wziąść tyle urlopu w innym terminie. jeden dzień jest ciężko dostać a co dopiero dwa tygodnie. -
Witam się i ja
Ja nie dawno wstałam posprzątałam z większego bałaganu.
Agniesja bierz tego męża w obroty
Wczoraj na styczniowym wątku na fioletowej stronie pożegnała się z nami jedna dziewczyna serduszko jej dzidziusia nie biłoSkarżyła się że nie ma żadnych objawów itp no i chyba krwiaka. Czy przez tego krwiaka mogło przestać bić serduszko. ? Ja też nie mam żadnych objawów prócz tych skurczy w jajnikach i teraz się lekko denerwuję. ;(
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
U mnie już po mdlościach , teraz nie czuje już że jestem w ciąży , ale początki były kiepskie, strasznie mnie mdliło, teraz to może 2-3 razy w ciągu dnia mnie tak rzuci:) jest 100% lepiej wiec nie narzekam, wiadomo są rożne dni ale wiecej jest tych dobrych.
Tygrysku a dlaczego nie możesz się kochać z mężem coś nie tak było?
Moja fasolka zdrowa miałam usg genetyczne i wszystko wyszło dobrze ,w przyszłym tygodniu mam wizytę,więc będe widziała już płeć , ostatnio jak byłam to wstępnie określił że chłopczyk ale nie nastawiamy sie z meżem bo wiadomo ,ale powiedział że jak teraz będę to już będzie wiadomo co:D wiec mam nadzieje że zostanie chłopczyk:)
Zakręcona duzy już ten twój maluch:)
Ja zapisałam się na zajęcia dla kobiet w ciąży i byłam na jednych i bardzo mi się spodobały, przygotowuja do porodu , wspomagają mięśnie itd, podobno lżej się rodzi, a do szkoły rodzenia się nie wybieram bo te zajęcia to tak jak szkoła rodzenia , można ćwiczyć do ostatniego dnia przed porodem. mają też masaże dla kobiet w ciąży , dla niemowlaków. typowo nastawione dla kobiet w ciąży i po porodznie ,jak również mają zajęcia z niemowlakami
My nad imieniem pomyślimy jak okaże się na pewno co będzie:)
-
Dmuchawiec super ze już było widać dzwoneczki
hehe na razie tylko jedna dziewczyna na forum
Ale moje uzdolnienia wrozbiarskie mówią mi ze do Moki dołączy Mordeczkai nie zamartwiaj sie kochana moja szwagierka nie miala zadnych objawów a urodzila chłopaka 4kilo ponad. Ciesz sie bo mdłości sa naprawde meczace. A ja nie mogę sie seksic ze względu na te plamienia co mialam. Bądź co bądź było to zagrażające poronienie
-
Jutro się okaże Mordeczko
Mam nadzieję, że będziesz miała też usg
Dmuchawiec, lekarze u których byłam mówili zgodnie, że dopiero po porodzie okaże się na 100% co będzieNa razie żaden nie powiedział, że na pewno będzie chłopak a raczej na pewno
Dam Wam znać wieczorem, czy mój bulwers na męża podziałał -
Hejka. My wczoraj byliśmy podglądać naszą kruszynkę, ale oczywiście odwróciła się pleckami i nie było nawet jak jej zrobić zdjęcia. Przez moment było widać tylko buźkę
Ogólnie wszystko w porządeczku, mała waży już kilogram!
Rozwija się prawidłowo, także to najważniejsze. Ponoć nie będzie dużym dzieckiem, wszystkie pomiary na usg terminowe. Moje wyniki się poprawiły z 650 bakterii (norma do 500) spadłam na niecałe 100 po kuracji urinalem, ale w zamian tego mam grzybicę pochwy ;( Zaaplikowałam wczoraj jakiś krem dopochwowy, dawka jednorazowa i ciągle widzę, że mi to wylatuje, nie wiem czy to normalne i leczenie przyniesie jakiś efekt ;/