STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/show_item.php?item=4821183041
http://allegro.pl/show_item.php?item=4906929830
Wzięłam jeden mniejszy, drugi większy. Są grube i przyjemne w dotyku. 100 % bawełna. Musisz patrzeć, bo niekiedy tańsze o kilka zł są mieszane z poliestrem, więc podejrzewam że średnio się nadadzą do wycierania. Porównując w smyku ostatnio widziałam za 60 zł! olabogaaarah lubi tę wiadomość
-
Tak było Moka ale jakiś czas temu zmieniłam wiek na taki, który wyszedł z usg prenatalnego a w ogóle to i tak mam ciążę starszą nawet niż jest w suwaczku a licząc od OM miałabym teraz skończone równo 28 tygodni
Moka, widziałam że pisałaś na wrześniówkach o tym, że Twój pies musiałby przez ileś tam dni chodzić w kołnierzu, więc Cię trochę uspokoję Mój jak był kastrowany to chyba z jeden czy dwa dni w tym chodził a później ściągnęłam i po prostu go pilnowałam, żeby nie lizał szwów i bez problemu dał radę -
agniesja wrote:Tak było Moka ale jakiś czas temu zmieniłam wiek na taki, który wyszedł z usg prenatalnego a w ogóle to i tak mam ciążę starszą nawet niż jest w suwaczku a licząc od OM miałabym teraz skończone równo 28 tygodni
Moka, widziałam że pisałaś na wrześniówkach o tym, że Twój pies musiałby przez ileś tam dni chodzić w kołnierzu, więc Cię trochę uspokoję Mój jak był kastrowany to chyba z jeden czy dwa dni w tym chodził a później ściągnęłam i po prostu go pilnowałam, żeby nie lizał szwów i bez problemu dał radę
A na które usg się patrzy tak poglądowo? Wg wczorajszego spadłam już na 8.09
Co do psiaka prędzej czy później będziemy musieli podjąć decyzję, nie chcę go dopuszczać do krycia, bo to nie jest pies z rodowodem, a hormony już mu czasami szaleją, więc dla jego zdrowia i dłuższego życia będziemy kastrować. Może jak mąż będzie miał urlop, nie chcę z nim być wtedy sama -
Ewelina0701 wrote:Też jestem ze stycznie 7-go dokładnie.
60 Zl za ręcznik to masakra.
O a Ja ciążę bym miała ogólnie młodszą o tydzień bo miałam późno owulację i idąc w 9 t 3 dniach na USG miałam dokładnie 8 t1 dzień: )
Antos s!uchajcie tak urósł ze wymiarami i wszystkim wiek płodu był identyko jak miesiączki czyli na dziś 19 t 5 dni jejku ten czas tak zaPierdziela -
Zakręcona - strasznie, dopiero co się chwaliłam dwoma kreskami, a dzisiaj belly pokazuje mi 7 miesiąc Ani się obejrzymy, a będziemy opisywać porody i później radzić sobie jak podołać kolkom haha
ps. Tatuś dzwonił, że jest w tesco i znowu szaleje z zakupami dla córci Ostatnio przywiózł komplecik z TK maxx z ptaszkami w cudnych kolorach -
ZakręconaOna tak nowa.
I mam pytanie bo w zasadzie nie wiem gdzie zapytać.. odnosnie śluzu, czy taki ważny jets czy mało ważny, bo zawsze przed @ miałam białą wydzieline albo na palcach albo bieliźnie, różnie, w tej chwili nie mam nic, tzn może troszke lepkiego przeźroczystego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 19:00