STYCZNIOWE STARACZKI - zapraszam wszystkie dziewczyny urodzone w STYCZNIU :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dea - szpilki! aaaaaaaaaa żebym to ja mogła w nich choć troszkę pochodzić ciekawi mnie czy dam radę w sandałkach moich na koturnach śmigać, chociaż z takim obciążeniem z przodu chyba mój kręgosłup nie będzie zadowolony ;/ Poczekam..
Mordeczko - niech rośnie zdrowiutki ;* -
ja ogólnie mało chodzę w szpilkach ale postanowiłam sobie kupić nowe na wesele przyjaciółki
nie jest dane mi być mamą więc choć nowe szpilki sobie kupie a co!
tylko mam nadzieję, że coś będzie bo ja tak mam że jak mam kase to nic nie ma godnego uwagi
Mordeczka gratuluję po raz kolejny i dawaj sweet focie -
Witam moje Panie.
Mordeczko super kochana jak.wrażenia po wizycie
Jejku ja to kocham koturny i szpilki ale co Ja biedna poczne chyba kręgosłupa by mi odpadł teraz w.szpilkach jakbym chodziła. Tygrys Ja ogólnie tez z Łodzi i mega często w niej jestem ale mieszkań w Anglii -
A na mnie wszystkie moje stare buty zrobiły się za małe Musiałam kupić sobie sandałki i balerinki rozmiar większe, bo nie miałabym teraz w czym chodzić Koszmar! Mam nadzieję, że moje stopy wrócą do normalności po porodzie...
Głupia ta opcja "Nie lubię", bez kitu można się machnąć a ciekawe, czy da się to ewentualnie cofnąć w przypadku pomyłki
Kiedy masz weselicho Dea?
My dzisiaj cały dzień na działce byliśmy Nałaziłam się, zmęczyłam, ale nic tym razem ciężkiego nie robiłam, więc czuję się dobrze Fajna pogoda, bo nie za gorąco
Słodkie Maleństwo Mordeczko! Niech rośnie duże i zdrowe Kiedy następna wizyta? -
Właśnie zauważyłam że mam 5 nie lubie.... Grrr wkurza mnie to trzeba napisać zbiorową wiadomość do ZAŁOŻYCIELI OVUFRIEND żeby to zlikwidowali...
No trochę się naczekam i w dodatku doczytałam się na zwolnieniu że nie mam "chodzonego" tylko mam leżeć nosz kurwaGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
No nie wiem;p
Moge kliknąć ze nie zgadzam sie z czyimś zdaniem. Albo moge odklikac jak przez przypadek cos polubię;p
Na fb tez sie ludzie domagają ze powinno byc ze czegoś nie lubią